Tarot: Tio i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Kvinnan i kortet innan har nu nått den slutgiltiga fulländningen: en familj. Nu är Kron Chakrat öppet och strålande. I Tio i mynt har vi tre generationer plus två välskötta hundar. Vi har en gammal man, en man och hustru och deras barn med blommor i håret. De verkar lyckliga, harmoniska. De har balans och fulla resurser till allt de önskar sig. Kortet representerar stadig, stabil familjelycka där familjen kan föra sin avkomma uppåt på samhällets stege tack vare sina resurser och kontakter. Hela kortet utstrålar en stark immunitet emot livets alla utmaningar. Finns ett starkt spirituellt immunsystem, finns även ett starkt fysiskt immunsystem.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Tio i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är i eller är påväg in i en stabil relation. Kortet kan symbolisera dina drömmar också. Allt för dig ligger på rätt plats nu och du kan luta dig tillbaka i dina vardagsrutiner och bara njuta. The Flow is on!

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tio i mynt: Familjelycka, fulländan, giftemål, commitment, trygghet, borglig, resurser, välbärgad. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.