Tarot: Tio i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Tio i bägare en lycklig familj med en regnbåge ovanför dem. Här har bägar-sviten nått sin fulländan! Prövningen var att gå igenom ytlig emotionell ’tillfredsställelse’ mot äkta, djup, bestående tillfredsställelse. Precis som i mynt-sviten är 9an kortet för personlig tillfredsställele innan man bildar familj. Här har vi den lyckliga familjen med glädje och lek, inte minst att starta upp en ny familj. Tio i mynt har även den en lycklig familj, men här handlar det mer om trygghet, stabilitet, rutiner, struktur och familjen i materiellt överflöd. Tio i bägare däremot behöver inte vara en välbärgad familj, men man är rik i kärlek, glädje och fest istället. Man har attraherat den rätta partnern åt sig.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Tio i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har allt! Lycka, trygghet, tillfredsställelse, sällskap, familj, glädje. Det är det stora lyckokortet i Lilla Arkanan. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tio i bägare: Familjelycka, fulländan, trygghet, hittat rätt, livspartner, happy ending. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.