Tarot: Stjärnan

Tarotleken är Stjärnan kort nr 17 i stora arkanan, förknippas med Vattumannen och symboliserar Önskningar uppfyllda. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet en naken blond kvinna som häller vatten ur två bägare. Ovanför henne finns en stor gul stjärna och sju vita små stjärnor som är hennes chakran. Hennes ena fot vilar ovanpå vattnet. Kortet är en utveckling av kortet Alkemisten där ängeln nu förvandlats till den nakna kvinnan vid samma vatten. Kortet kommer efter kortet Tornet. Du har varit igenom stora prövningar och det har gjort dig starkare! Du är nu “ren” nog att känna din egen inre stjärna, din kompass och du har full kontakt med naturen, elementen, säsongerna. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Stjärnan kommunicerar kortet olika. 

Stjärnan bär på en gåva. När du kommit till punkten där du är så ren och stark som Stjärnan får du parallellt med detta även ansvar för andra. Du är nu redo att ge till andra. Hälla dina bägare av livgivande vatten och vara en ‘vattenbärerska’. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när någon idealiserar någon eller något – det finns en idealsituation man önskar sig. Även att du har vuxit så stark nu att du inte behöver hävda dig, utan du har sänkt garden och är i 100% acceptans med vem du är, hur du ser ut, hur du valt att leva ditt liv. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Stjärnan: Femininitet, Sårbarhet & Styrka, Vårdande & Healing, Hopp, Lättnad, Goda nyheter, Önskningar, Belöning, Ladda sina batterier, vit Häxa, Elementen och Naturen. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu