Tarot: Solen

Tarotleken är Solen kort nr 19 i stora arkanan, förknippas med Lejonet och Tvillingens stjärnteken och symboliserar Liv. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet en naken bebis med blommor i håret ridande på en vit häst. Bebisen bär en fana med röd flagga i ena handen och bakom lyser solen enormt stor och stark. Det finns en stenmur med solrosor bakom ekipaget. Nu är vi bara två kort ifrån det sista kortet i stora Arkanan och det finns mycket energi av Narren i detta kortet. Det betyder att resan snart har nått sin fulländning. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Solen kommunicerar kortet olika. 

Solen bär på en gåva. Du var perfekt hela tiden. Du var aldrig fel. Du gjorde aldrig fel. Allt var bara erfarenheter som du för länge sen skrivit kontrakt på att du ska gå igenom för din egen utvecklings skull. Det finns inget att förlåta, du har bara varit en spelare i ett spel vars syfte är att föra oss närmare Källan. Så ta dig fram i livet utan rustning, med ett barns hopp, tillit och optimism och bär din fana högt – för du är perfekt precis som du är!

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man är helt redo för något. Slussarna är öppna och det är grönt ljus. Kortet står även för information. Att vara ‘upplyst’ är ett tvådelat begrepp. Delst betyder det att ha information / vara lärd, och dels att man har det höga kosmiska ljuset i sin kropp. Så när solen kommer upp betyder det att man vet något som man nyligen inte hade kännedom om, lite kopplat till kortet innan, Månen.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Solen: ‘Ja bekräftelse’, Positivitet, Glädje, Vitalitet, Liv, Kraft, Inre barnet, Spontanitet, Äkthet, Vinst, Lycka, Redo. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu