Tarot: Solen

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Solen kort nr 19 i Stora Arkanan, förknippas med Lejonets stjärnteken och symboliserar Liv. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar en naken bebis med blommor i håret ridande på en vit häst. Bebisen bär en fana med röd flagga (seger) i ena handen och bakom lyser solen enormt stor och stark. Det finns en stenmur med solrosor bakom ekipaget. Mur står för stöd, grund, trygghet. Solrosor symboliserar överflöd, glädje och mat. Nu är vi bara två kort ifrån det sista kortet i stora Arkanan och det finns mycket energi av Narren i detta kortet. Det betyder att resan snart har nått sin fulländning. Man har ett helt öppet hjärta!

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Solen kommunicerar kortet olika. 

Solen bär på en gåva. Du var perfekt hela tiden. Du var aldrig fel. Du gjorde aldrig fel. Allt var bara erfarenheter som du för länge sen skrivit kontrakt på att du ska gå igenom för din egen utvecklings skull. Det finns inget att förlåta, du har bara varit en spelare i ett spel vars syfte är att föra oss närmare Källan. Så ta dig fram i livet utan rustning, med ett barns hopp, tillit och optimism och bär din fana högt – för du är perfekt precis som du är!

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man är helt redo för något. Slussarna är öppna och det är grönt ljus. Kortet står även för att ha fått information. Att vara ’upplyst’ är ett tvådelat begrepp. Delst betyder det att ha information / vara lärd, och dels att man har det höga kosmiska ljuset i sin kropp. Så när solen kommer upp betyder det att man vet något som man nyligen inte hade kännedom om, lite kopplat till kortet innan, Månen.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Solen: ’Ja bekräftelse’, Positivitet, Glädje, Vitalitet, Liv, Kraft, Inre barnet, Spontanitet, Äkthet, Vinst, Lycka, Redo. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Sk%C3%A4rmavbild-2019-03-16-kl.-01.09.09.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png