Tarot: Sju i stavar

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar det här tarotkortet samma man i sex i stavar, men nu i en ny scen. Mannen som hade alla med sig har nu alla emot sig. De gör uppror emot honom. Mannens process som började med två i stavar, handlar om att övervinna sitt eget ego. Kanske var mannen i sex i stavar för triumferande? Kanske tog han sina följare förgivna? Kanske behöver han förädla sin ledarstil och bevisa sig värdig? Hur eller hur får han nu utmaningen att försvara sin post. Tarotkortet visar en man som står på en höjd och försvarar sig med sin stav mot sex stavar underifrån. Mannen har olika skor på sina fötter vilket symboliserar en splittring inom honom. Splittringen rör hurvida han ska erövra gruppen igen eller gå helt solo. Vi vet vad han väljer, eftersom två kort senare är han alena. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring sju i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du behöver investera mer energi för att få kontroll på läget. Nånting har hänt som utmnar dig att positionera dig, att förkunna dig, förklara dig, föra fram dina argument och svara upp till kritik. Nu får du veta om du är den ledare du trodde att du var. Rörande hälsa är kortet typiskt för ett aktivt immunförsvar. Ska du köpa hus har du här flera intressenter etc. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sju i stavar: Utmaning, personlig styrka, motgångar, stress, kritik, ifrågasättande, ledarskap, svek, komplott, motstånd, förgänglighet.   

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu