Tarot: Sju i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar det här tarotkortet samma man i sex i stavar, men nu i en ny scen. Mannen som hade alla med sig har nu alla emot sig. De gör uppror emot honom. Mannens process som började med två i stavar, handlar om att övervinna sitt eget ego. Kanske var mannen i sex i stavar för triumferande? Kanske tog han sina följare förgivna? Kanske behöver han förädla sin ledarstil och bevisa sig värdig? Hur eller hur får han nu utmaningen att försvara sin post. Sju i stavar visar en man som står på en höjd och försvarar sig med sin stav mot sex stavar underifrån. Mannen har olika skor på sina fötter vilket symboliserar en splittring inom honom. Blir han en ledare av folket eller har han hemliga agendor för egen vinning? Splittringen kan också rörr hurvida han ska erövra gruppen igen eller gå helt solo. Vi vet vad han väljer, eftersom två kort senare är han alena. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring sju i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du behöver investera mer energi för att få kontroll på läget. Nånting har hänt som utmnar dig att positionera dig, att förkunna dig, förklara dig, föra fram dina argument och svara upp till kritik. Nu får du veta om du är den ledare du trodde att du var. Rörande hälsa är kortet typiskt för ett aktivt immunförsvar. Ska du köpa hus har du här flera intressenter etc. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sju i stavar: Utmaning, personlig styrka, motgångar, stress, kritik, ifrågasättande, ledarskap, svek, komplott, motstånd, förgänglighet.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! 
Vi hörs snart.