Tarot: Sju i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Nu har vi kommit till Sju i mynt och här behöver vi inte längre tigga om medel. Mannen på kortet odlar sin egen mat och kan stå på egna ben. Han har nu ett helt balanserat Rot Chakra (han kan manifestera), Solar Plexus Chakra (han vet sitt värde), 3e Öga Chakra (han har klara visioner). Han står reslig framför en buske med gröna och bruna löv och sex mynt. Det sjunde myntet är mellan hans ben. Mannen väntar tålmodigt på en mognadsprocess. Han har gjort allt han kan för att få sin skörd. Han verkar inte medveten om myntet mellan benen utan stirrar sig blind på de andra mynten. Han är inte helt nöjd fast han har allt. Han vill mer men vet inte ritkigt hur. Han saknar själslig tillfredsstallelse.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Sju i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du väntar tålmodigt på något. Du är otålig och säkerligen har du tittat för länge utan att skrida till handling. Du har fastnat i tittandet och behöver få perspektiv och handlingskraft. Du har mer än du tror men du förvaltar inte det du har. I en ekonomisk situation har du massa pengar men låter dem inte jobba för dig, investera!

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sju i mynt: Överflöd, skörd, mognad, väntande, iakttagande, outnyttjad potential. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.