Tarot: Sju i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Sju i bägare en svart man som tittar på ett stort grått moln. På molnet finns sju bägare som innehåller olika fabliska symboler: Ett kvinnohuvud, en jesusfigur, en orm, ett slott, juveler, en lagerkrans och ett monster. Mannen är förvirrad och överväldigad av de olika alternativ han har framför sig. Och det är just vad kortet symboliserar: Illusioner och förvirring. Mannen inser inte att han tittar på olika illusioner utan är förförd av illusionen. Detta kort talar om personlig mognad och omdöme. Här finns en hunger efter rikedom och kändisskap, mycket vanskligt och ett bygge av ett stort fult ego kan vänta den här karaktären. Personen har ett stängt 3e Öga Chakra (oklara visioner). Personen ställs här inför ett test, hur väljer man? Det ser vi i nästa kort, Åtta i Bägare.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Sju i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du inte kan se en situation klart. Just nu behöver du ta ett steg tillbaka och gå tillbaka in i dig själv. Prata med andra och få sunda perspektiv på din moment 22 situation, fatta aldrig beslut när oklarhet råder. Min guide sa engång till mig, ”tvivel är också ett svar”.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sju i bägare: Illusioner, förförelse, ’barn i godisaffär’, ’räv i en hönsgård’, omognad, brist på omdöme, förvirring, moment 22. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.