Tarot: Sex i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet en rödklädd man ridande på en grå häst i triumf. Hästen är grå som en symbol för neutralitet och balans från striden i kortet innan. Mannen har en lagerkrans på huvudet och bär en stav med en lagerkrans på. Sex i stavar symboliserar att han segrat över sin motståndare och bär nu dennes krans på sin stav. Här har en av männen i tarotkortet fem i stavar, vunnit striden och gjort sig till den naturliga ledaren över konflikten. Han har ett komponerat lugn och lärdommen i kortet är att den person som är coolast i en konflikt blir den naturliga ledaren. De andra ynglingarna är nu hans följare. Man har gjort sig av med sin hjärtmur och har ett balanserat Solar Plexus – och Hjärt Chakra.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring sex i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du får vind i seglen, framgång och absolut bör satsa på något du funderar på. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sex i stavar: Seger, framgång, ledarskap, karisma, goda nyheter, vinst, stöd, kontroll och flow.  

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.