Tarot: Sex i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Sex i bägare två personer omgivna av blommor i en romantisk atmosfär. De befinner sig på ett torg. Mannen böjer sig för att ge en bägare med en vit blomma åt en värdig ung dam. Varje bägare har vita blommor som symboliserar den rena kärleken med rena motiv. Nu ser vi vad de två bägare bakom den ledsna mannen i Fem i bägare var – en gammal kärlek kom tillbaka! Den ledsna mannen hade mycket mer än han trodde. Här finns läkning i den ljuva romantiken, längtan och att våga öppna sitt hjärta igen. Men som allt i Bägar sviten, med måtta. Detta är sviten för all form av missbruk, vilket vi ser i nästa kort – Sju i Bägare där man åter igen gått för långt.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Sex i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när någon man älskar eller har intresse för kommer till en. Det kan handla om romantik eller bara en vän, bekant eller familjemedlem som behandlar en med stor värme och uppskattning. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sex i bägare: Romantisk sammankomst, lyckligt möte, känna sig älskad, besvarade känslor, saknad, två magneter som vill till varandra.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.