Tarot: Riddare i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. 
Riddare i mynt har nu mer på fötterna än sin föregångare, Page i mynt. Nu finns en rustning och en häst, men fortfarande bara ett mynt. Hästen är ruffig men vackert utsmyckad. Den här riddaren har inte bråttom, han rör sig långsamt – men han är grundlig och är den mest idogna av alla riddare. Han slutar inte förrän han nått sitt mål och han ser bara ett nej som något som tar honom närmare ett ja. Han rör sig långsamt för han har inte bråttom; han vet att han når sitt mål och det spelar ingen roll om det händer idag eller i morgon. Rot Chakrat är välutvecklat, ännu mer än för Page i Mynt, men Rot Chakrat har tagit över och de andra Chakrorna är försvagade som resultat. Det finns en trött energi här.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Riddare i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har en långsam romantisk energi runt dig som har sina ögon på dig. Personen vill ha dig och kommer ge dig all tid i världen att vänja sig vid den tanken. Om det inte rör romantik har vi en långsam och grundlig person inom något annat område. Pålitlig, stabil men lite trög. Pengar kommer, men längre in i framtiden.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Riddare i mynt: Stadig resurs, pålitlig, långsam, trög, jämn, flatline, outtröttlig, långtids planerare, maraton, dedikerad. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.