Tarot: Rättvisan

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Rättvisan kort nr 11 i Stora Arkanan och symboliserar rättvisa och förknippas med Vågens stjärntecken. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Rättvisan visar Fru Fortuna som sitter i en röd klänning, håller i ett svärd och en vågskål. På huvudet bär hon en krona. Det finns ett skynke bakom henne och två pelare. Hon är omutbar och okuvlig i sin jakt efter rättisa. Kortet kommer efter Ödeshjulet eftersom när Ödeshjulet snurrat får vi se vilka frön som är sådda: får vi skörd eller inte?

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Rättvisan kommunicerar kortet olika. 

Rättvisan bär på en gåva. Utan utjämnandet av karma skulle världen vara i kaos. Men faktum är att alla får betala konsekvenserna för sina ord, tankar och handlingar – negativa eller positiva. Vi blir inte ’straffade’ utan vi får en extra lektion för att kunna lära oss att tänka, tala och handla med mer medvetenhet. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när det är dags för en justering i ditt liv. Du kanske funderar extra mycket på något som du vill få rätsida på. Det behöver inte handla om juridiska processer utan oftast har det med skuldkänslor att göra, eller att man anser sig blivit felbehandlad eller kanske blivit kränkt över något. Kortet kan visa sig också när det kommer en utjamning av något som varit i obalans.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Rättvisan: Orsak och verkan, Lag, Juridik, Utjämning, föra notbok, Sanning, Resultat, Struktur / Balans, Logik, Rationalitet, Beslut, Konsekvenser, Oberoende, Dömande. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.26.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png