Tarot: Rättvisan

Tarotleken är Rättvisan kort nr 11 i stora arkanan och symboliserar rättvisa. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Rättvisan visar Fru Fortuna som sitter i en röd klänning, håller i ett svärd och en vågskål. På huvudet bär hon en krona. Oftast finns ett skynke bakom henne och två pelare. Hon är omutbar och okuvlig i sin jakt efter rättisa. Kortet kommer efter Ödeshjulet eftersom när Ödeshjulet snurrat får vi se vilka frön som är sådda: får vi skörd eller inte?

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Rättvisan kommunicerar kortet olika. 

Rättvisan bär på en gåva. Utan utjämnandet av karma skulle världen vara i kaos. Men faktum är att alla får betala konsekvenserna för sina ord, tankar och handlingar – negativa eller positiva. Vi blir inte ‘straffade’ utan vi får en extra lektion för att kunna lära oss att tänka, tala och handla med mer medvetenhet. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du kanske funderar extra mycket på något som du vill få rätsida på. Det behöver inte handla om juridiska processer utan oftast har det med skuldkänslor att göra, eller att man anser sig blivit felbehandlad eller kanske blivit kränkt över något. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Rättvisan: Orsak och verkan, Lag, Juridik, Utjämning, föra notbok, Sanning, Resultat, Struktur / Balans, Logik, Rationalitet, Beslut, Konsekvenser, Oberoende, Dömande. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu