Tarot: Ödeshjulet

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Ödeshjulet kort nr 10 i Stora Arkanan och symboliserar tur. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar ett hjul med de fyra fixerade stjärntecken i varje hörn. De läser Tora, visdommens bok (vattumannen, skorpionen, Oxen och lejonet). På vänster sida finns en orm som symboliserar den Egyptiska guden Typhon som är guden för ondska och på höger sida finns Anubis, hund-entiteten som skapade Astral Skiktet. På toppen sitter en Sfinx som representerar det allvetande. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Ödeshjulet kommunicerar kortet olika. 

Ödeshjulet bär på en gåva. Vi har ingen kontroll i livet annat än över oss själva; våra tankar, känslor och handlingar. Resten händer bortom vår kontroll och där är tilliten vår bästa vän. Vårt jobb är att se chansen, tacksamt ta den och röra oss vidare, släppa bindningar som håller oss i stagnation och leva i flow. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har en chans att få ett uppsving. Du måste dock ha rätt attityd. Om en chans kommer till dig och du slår bort den med pessimism, tvivel eller rädsla är chansen förlorad. Det är ditt val. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Ödeshjulet: Leva här och nu, som du sår får du skörda, Lycka och Tur, Mirakler, Förändring (är det enda konstanta), Flexibilitet, Flow. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.26.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png