Tarot: Nio i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Nio i svärd någon som satt sig upp i sängen med händerna för ansiktet. Personen har sömnsvårigheter. Bredvid finns nio hotande svärd. Men på täcket finns rödra rosor vilket visar på en snart fullmogen process (nästa kort Tio i svärd). Detta är ett av korten i Tarotleken som beskriver ångest. Det talar om någon som saknar inre frid. Någon som är plågad av skuldkänslor, skam, oro. Tankarna terroriserar. På sängen finns en scen inristad över en person som ligger ner och blir anfallen av en attakerare. Man upplever sig i underläge. Man tänker och tänker på något man gjort eller borde göra, på något någon annan har gjort eller borde gjort. Man har skuldkänslor över hur man betett sig. All denna övermentala energi talar om ett överaktivt Kron Chakra.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Nio i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när ett gammalt problem dyker upp som man mycket väl vet om men kanske inte tagit tag i. Eller så uttrycker det en ångest man känner över en ny situation. Det är något man inte vill möta. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Nio i svärd: Ångest, sömnlösa nätter, stress, vånda, rädslor, mardrömmar, ensamhet, paranoja, terror. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.