Tarot: Nio i stavar

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar symboliserara detta tarotkortet en envis försvarande energi. Kortet visar en sårad man med bandage på huvudet (striden från sju i stavar) som är fast beslutsam om att försvara sin position nu. Det finns något stolt över honom och något på gränsen till galen extremism. Vad är det han försvarar? Han är helt ensam, han har fått sina stavar men ingen är där. Är det Don Quijote som slåss mot väderkvarnar? Hans ögon ser djupt misstroende ut och han håller hårt med båda händerna i staven. Jag tänker på Gollum med sin besatthet av sin ring. Men när Egot är sårat, som för denna mannen, blir man lätt misstroende. Han känner sig ensam, utsatt och hans vinst har kostat på. 
Det mannen försvarar är sin heder, sin värdighet, sin stolthet.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring nio i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du står fast vid en åsikt, ett beslut, ett förhållningssätt och frågan är om det ger dig fördelar eller nackdelar? Du är i en position där du inte är beredd att komproimissa, du har blivit sårad och är inte så lättledd längre. Här finns ingen medling, ingen diplomati, ingen gyllene medelväg, ingen balans – och ibland är det helt rätt. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Nio i stavar: Försvara, integritet, envishet, stolthet, Ego, oflexibel, fyrkantig, rigid, skeptisk, blockerad, ensam, stark, dyra segrar, paranoia. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu