Tarot: Nio i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar symboliserara detta tarotkortet en envis försvarande energi. Nio i stavar visar en sårad man med bandage på huvudet (striden från sju i stavar) som är fast beslutsam om att försvara sin position nu. Det finns något stolt över honom och något på gränsen till galen extremism. Han har trauma och PTSD. Vad är det han försvarar? Han är helt ensam, han har fått sina stavar men ingen är där. Är det Don Quijote som slåss mot väderkvarnar? Hans ögon ser djupt misstroende ut och han håller hårt med båda händerna i staven. Jag tänker på Gollum med sin besatthet av sin ring. Men när Egot är sårat, som för denna mannen, blir man lätt misstroende. Han känner sig ensam, utsatt och hans vinst har kostat på. Det mannen försvarar är sin heder, sin värdighet, sin stolthet.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring nio i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du står fast vid en åsikt, ett beslut, ett förhållningssätt och frågan är om det ger dig fördelar eller nackdelar? Du är i en position där du inte är beredd att komproimissa, du har blivit sårad och är inte så lättledd längre. Här finns ingen medling, ingen diplomati, ingen gyllene medelväg, ingen balans – och ibland är det helt rätt. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Nio i stavar: Försvara, integritet, envishet, stolthet, Ego, oflexibel, fyrkantig, rigid, skeptisk, blockerad, ensam, stark, dyra segrar, paranoia.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

 

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! 
Vi hörs snart.