Tarot: Nio i mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Nu har vi kommit fram till belöningen! Vi har fått skatter, nått våra mål av trygghet och tillfredsställelse. I Nio i mynt finns en vacker kvinna som står i en utsökt klänning i sin trädgård. Den dignar av mogna vindruvor och nio mynt runt henne som symboliserar hennes livs rikedomar. Hon har en jaktfalk på sin vänstra hand som symboliserar mål nådda. På marken finns en liten snigel. Den symboliserar hennes stillsamma och ljuva tillvaro utan stress, bara njutning och rekreation. Hon är inte ensam; hon har sin snigel och sin jaktfalk – men hon har ingen familj… Hon känner ibland en saknad att få uppleva familjelycka men det kommer i nästa kort. Hon har ett balanserat Rot Chakra (kan manifestera), Sakral Chakra (trygg i sina känslor), Solar Plexus Chakra (vet sitt värde), Hjärt Chakra (balans på givande / tagande), Hals Chakra (ger uttryck för sin sanning), 3e Öga Chakrat (klara visioner). Det hon har är ett blockerat Kron Chakra – hon saknar spiritualiteten i att hänge sig till en högre kärlek och familj. Detta är hennes inre förnekan.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Nio i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är på en underbar plats i ditt liv. Du har förtjänat detta! Du är trygg, ”lycklig singel”, hon njuter verkligen av livet i sitt eget sällskap. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Nio i mynt: Singel, lyx, överflöd, trygghet, lycklig, frisk och fri, kravlöshet, har allt men fattas EN pusslebit.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.