Tarot: Nio i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Åtta i bagare en väldigt nöjd man. Bakom honom finns nio bägare uppställda. Det är de bägare han ville ha. Han fick dem för att han vågade tacka nej i korten Sju och Åtta i bägare. Nu har han hamnat rätt och är fylld till bredden av trygghet och välmående. Han har en ren Aura och kan manifestera fritt nu.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Nio i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man har förtjänat en bra fas i livet. Man har gjort något helt rätt och nu ser man resultatet. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Nio i bägare: Tillfredsställelse, rikedom, resurser, välbärgad, rik, belöning, lön för mödan, komma i position och inflytande. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.