Tarot: Månen

Tarotleken är Månen kort nr 18 i stora arkanan, förknippas med Kräftans stjärnteken och symboliserar det som är dolt. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet En hund och en prärievarg som ylar mot en sträng måne. De sitter vid samma vatten som vi ser i Stjärnan och Alkemisten. De kommunicerar med månen. Hunden tittar på månen men prärievargen tittar på hunden. Hunden är domesticerad och söker Månen som för att hitta sina vilda genunia instinkter. Prärievargen är vild och har redan instinkterna på plats inom sig. De båda är aspekter av dig. Din inre tama hund som söker det okända och in inre vilda prärievarg som redan vet vägen, redan har svaren, redan känner sensationerna och behöver inte fråga Månen. 

Ur vattnet kryper en röd kräfta / hummer upp. Hummern är en fallisk / sexuell symbol för våra okuvliga drifter, våra känslomässiga behov och begär.  

Vår måne är i själva verket en ‘planetoid’ satelit. En ihålig, syntetisk himlakropp som med tiden har utvecklat en egen entitet, ‘Luna’. Så visst har månen en djup okult inverkan även om den har ett syfte som är dolt för oss människor. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Månen kommunicerar kortet olika. 

Månen bär på en gåva. I kortet innan, Stjärnan, fick vi kontakt med det rena ljuset stjärnljuset. Månljuset däremot representerar det ‘falska ljuset’ som kastar illusionens skuggor, har krafter som styr hela ryttmen på vår planet. Vi måste lära oss om det äkta / falska ljuset för att bli helt integrerade som individer. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när någon idealiserar någon eller något – det finns en idealsituation man önskar sig. Även att du har vuxit så stark nu att du inte behöver hävda dig, utan du har sänkt garden och är i 100% acceptans med vem du är, hur du ser ut, hur du valt att leva ditt liv. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Månen: Hemligheter, Intuition, Avslöjanden, Illusioner, Lögner, Instinkter, Behov, Känslor, att följfölja en Cykel, Fullbordan, ‘go full cirkle’. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png

Close Menu