Tarot: Magikern


Tarotleken är Magikern kort nr 1 i stora arkanan, styrs av Merkurius, är förknippad med Tvillingarna och Jungfruns stjärntecken och symboliserar skapande. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar vanligen en man vid ett bord där de fyra elementen finns representerade: Stavar, bägare, svärd och mynt. Ovanför huvudet har Magikern evighetstecknet. I klassiska Rider Waite Smith lekar pekar Magikern med ena handen uppåt och andra nedåt. Det symboliserar den dubbla naturen, manipulationen, att säga en sak och göra en annan, att trolla. Det symboliserar även “as above, so below”, orsak och verkan. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Magikern kommunicerar kortet olika. 

Magikern bär på en gåva. Det är att visa oss att allt har vi skapt själva, både det bra och det “dåliga”. Alla är de erfarenheter och bara vi kan bestämma hur de ska påverka oss. Det handlar om det totala ansvaret för sin tillvaro. Varje tanke är skapande, varje ord, varje handling, varje intention. Alltihop ger ringar på vattnet i det stora hela. “Ödet” är egentligen bara vilka frön du sått medvetet eller omedvetet i dåtiden som börjat slå rot, är Magikerns lärdom. 

Detta tarotkort kommer ofta upp i mina läggningar som att en person väldigt, väldigt gärna vill att något ska hända och är beredd att göra vad som helst för att få det. Personen tänker ut en plan, drar i trådarna bakom kulisserna och hittar kreativa lösningar för att nå fram, inte sällan lite i hemlighet. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Magikern: Skapande, magi, manipulation, personlig power, intention, närvaro, illusioner, intelligens, kreativitet. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu