Tarot: Kung i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Kung i svärd en bestämd kung i blå klädnad och purpurfärgad mantel. Han har också fjärilar på sin tron och krona. Precis som drottning i Svärd har han röda skor vilket symboliserar passionen. Insidan på Svärdkungens mantel är orange, färgen för kreativitet. Han bär på värme trots sitt kalla yttre. Den här kungen är en skeptiker. Ingen kan ljuga för honom för han ser rakt igenom. Inga illusioner kan förföra honom för han har fullvärdig mental mognad. Han har gått igenom hela svärd-svitens brutala träning och är nu stenhårt rationell och tror inte på några glädjekalkyler. Han skär av bullshit genast. Han ställer de rätta frågorna. Han är en iakttagare. Han ser, bedömmer och tar ställning. Till skillnad mot Page i svärd och Drottning i svärd är denna kung tystlåten. Han öppnar bara munnen för att fälla sin dom eller ge order. Han är hård men rättvis. I värsta fall kan han vara kall. Han har framst ett utvecklat Rot-, Solar- plexus och Hals Chakra. Har han problem, hanterar han dem själv.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Kung i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du inte kommer kunna prata omkull någon, eller du är den personen själv. Svärdkungen har alltid odsen på sin sida och vinner alltid, han har gått i livets hårda skola och inget kan knäcka honom. Han är omutbar, faller inte för smicker och kan inte bli förförd. Den här personen iakttar dig noga och lägger sin bedömning, eller så är det du som gör det. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Kung i svärd: Rationalitet, integritet, Archangel Michael, beskyddare, sätta gränser, kalla fakta, dommare, no BS. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.