Tarot: Kung i svärd

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en bestämd kung i blå klädnad och purpurfärgad mantel. Han har också fjärilar på sin tron och krona. Precis som drottning i Svärd har han röda skor vilket symboliserar passionen. Insidan på Svärdkungens mantel är orange. Han bär på värme trots sitt kalla yttre. Den här kungen är en skeptiker. Ingen kan ljuga för honom för han ser rakt igenom. Inga illusioner kan förföra honom för han har fullvärdig mental mognad. Han har gått igenom hela svärd-svitens brutala träning och är nu stenhårt rationell och tror inte på några glädjekalkyler. Han skär av bullshit genast. Han ställer de rätta frågorna. Han är en iakttagare. Han ser, bedömmer och tar ställning. Till skillnad mot Page i svärd och Drottning i svärd är denna kung tystlåten. Han öppnar bara munnen för att fälla sin dom eller ge order. Han är hård men rättvis. I värsta fall kan han vara kall och manipulativ. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Kung i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du inte kommer kunna prata omkull någon, eller du är den personen själv. Svärdkungen har alltid odsen på sin sida och vinner alltid, han har gått i livets hårda skola och inget kan knäcka honom. Han är omutbar, faller inte för smicker och kan inte bli förförd. Den här personen iakttar dig noga och lägger sin bedömning, eller så är det du som gör det. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Kung i svärd: Rationalitet, Archangel Michael, Metatron, tuff, skeptisk, beskyddare, sätta gränser, kalla fakta, dommare, no BS. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu