Tarot: Kung i Mynt

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. 

Kung i mynt har ett arrogant flin. Han sitter omgiven av sina skatter på en tron med tjurhuvuden. Hans krona har tre röda rosor. Han är den mest fåfänge av alla kungarna. Vi ser frukter runt honom och hans mantel är utsmyckad med vindruvor. Han tittar fixerat på sitt enda mynt han har i knät. Till skillnad från Myntdrottningen som förkroppsligar enkelhet och ödmjukhet har vi här en man som gärna visar upp sina rikedommar. Han är djupt passionerad, sinnlig, erotisk och njutningslysten. Om hans sinnen inte blir eggade är han inte intresserad. Han vill bli matad av en fullvärdig upplevelse vare sig det gäller kvinnor, underhållning, investeringar eller sin vardag. Annars sitter han heller på sin tron och tittar på sina skatter. Det krävs rätt slags kvinna för att hans dolda kvalitéer ska komma fram, de av generositet, storsinthet, gästfrihet, värme, lojalitet och välgörenhet. I värsta fall blir Myntkungen en pompös karaktär med narcissistiska drag och divigt beteende. Han kan bli korrumperad av sitt eget överflöd. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Kung i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när någon har ett fullt utvecklat intresse för dig. Personen vill ge sina skatter till dig och i romantiska affärer är skatten alltid kungens hjärta. Han är beredd att ge djup dedikation av det tryggaste slaget för att tillfredsställa alla dina önskemål. Han kan bli fixerad och besatt. När han älskar älskar han dig mer än han älskar sig själv vilket är svårslaget.
I andra situationer tex inom jobb eller ekonomi har du här en kraft att räkna med. Stabilitet, passion, genuinitet, handlingskraft och pålitlighet. I mina läggningar dyker alla klädda myntkort upp när det vankas pengar på ingående. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Kung i mynt: Sinnlig njutning, Oxen, Venus, stora resurser, erotik, resursfull, värdig, överflöd, nobel, Dionysos, divig. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png


Close Menu