Tarot: Kung i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. 
Kung i mynt har ett arrogant flin. Kung i mynt sitter omgiven av sina skatter på en tron med tjurhuvuden. Hans krona har tre röda rosor. Han är den mest fåfänge av alla kungarna. Vi ser frukter runt honom och hans mantel är utsmyckad med vindruvor. Han tittar fixerat på sitt mynt han har i knät. Till skillnad från Myntdrottningen som förkroppsligar enkelhet och ödmjukhet har vi här en man som gärna visar upp sina rikedommar. Han har lärt sig att manifestera det han vill ha. Han är djupt passionerad, sinnlig, erotisk och njutningslysten. Om hans sinnen inte blir eggade är han inte intresserad. Han vill bli matad av en fullvärdig upplevelse vare sig det gäller kvinnor, underhållning, investeringar eller sin vardag. Annars sitter han heller på sin tron och tittar på sina skatter. Det krävs rätt slags kvinna för att hans dolda kvalitéer ska komma fram, de av generositet, storsinthet, gästfrihet, värme, lojalitet och välgörenhet. I värsta fall blir Myntkungen en pompös karaktär med narcissistiska drag och divigt beteende. Han kan bli korrumperad av sitt eget överflöd. I basta fall ar han en generös, storsint, narande kung som förvandlar allt han tar på till guld. Han har ett välutvacklat Rot Chakra i kombination med Sakral– och Solar Plexus Chakra.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Kung i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när någon har ett fullt utvecklat intresse för dig. Personen vill ge sina skatter till dig och i romantiska affärer är skatten alltid kungens hjärta. Han eller hon är beredd att ge djup dedikation av det tryggaste slaget för att tillfredsställa alla dina önskemål. Kan bli fixerad och besatt. När han älskar älskar han dig mer än han älskar sig själv vilket är svårslaget. I andra situationer tex inom jobb eller ekonomi har du här en kraft att räkna med. Stabilitet, passion, genuinitet, handlingskraft och pålitlighet. I mina läggningar dyker alla klädda myntkort upp när det vankas pengar på ingående. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Kung i mynt: Sinnlig njutning, Oxen, Venus, stora resurser, erotik, resursfull, värdig, överflöd, nobel, Dionysos, divig, Kung Midas.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina Eleonóra?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.