Tarot: Fyra i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Fyra i svärd en grav i en kyrka. Stenlocket på gravet har en man som ser fridfull ut. Ovanför mannen sitter tre svärd på väggen. Det fjärde svärdet sitter på kistan. Det finns ett vackert mosaikfönster vilket symboliserar sakral frid och vägledning. Kortet symboliserar att ge sig själv vila efter det brutala kortet innan, Tre i svärd. Det behövs healing, man behöver dra sig undan, vila upp sig, ta en time out. Nu går man äntligen inåt!

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Fyra i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du dragit dig undan, lagt ner något tillfälligt, behöver tid för dig själv. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Fyra i svärd: Vila, time out, Sabbat, healing, ensamhet, inaktiverad, cocoon / puppa, dragit i bromsen, laddar upp, frid.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.