Tarot: Fyra i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet en fest i Italliensk tappning typ Verona. Vi har fyra stavar med en girlang av blommor, frukter och rosetter. Längtst upp på varje stav finns en spirande liten kvist med löv. En symbol för nystart. I bakgrunden finns två männniskor i vackra kläder som håller upp blomsterbuketter, som att de kallar på betraktaren av kortet. Fyra i stavar symboliserar hur mannen vi ser i två i stavar och tre i stavar nu har landat i glädje och trygghet. Kanske har han tagit en båt över till ett annat land och möts med fest. Kortet handlar om den grund vi alla behöver för vårt välmående. Att tillhöra, gemenskap, att vara önskad och uppskattad, ha en identitet och en en roll i ett samhälle. Att leva sitt liv med öppet hjärta i social glädje.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring fyra i stavar kommunicerar kortet olika. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när livet blir tryggare, gladare, mer lättsamt och med varmare ’socialt klimat’. Det kommer upp när någon vill ha en fast relation med dig, när det närmar sig ett frieri, bröllop, lycklig framtid, familjebildande, flytta ihop, köpa hus, utöka familjen. Man har lyckats manifestera sin drömtillvaro!

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Fyra i stavar: Lycka, fest, firande, välmående, glädje, värme, trygghet, fast grund, överflöd, näring (mat, blommor, utsmyckningar, sällskap), goda nyheter, glada tider, hemma liv, bröllop, giftermål, stabilitet, relationen blir fast.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.