Tarot: Fyra i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Om kortet innan, Tre i mynt handlar om att bygga upp ett nytt liv med resurser och samarbete, handlar Fyra i mynt om att bli girig och vilja hålla fast vid ens ”skatter”. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en man i enkel kungakrona hållande i sina fyra mynt. Han är ensam och bakom honom finns en stad. Han är omgiven av en svart mantel som visar hans ointresse att ta in eller släppa ut något. Han har en Heart Wall, ett överaktivt Rot Chakra (hordar pengar) samt ett blockerat Kron Chakra (mentala och psykiska problem). Det är något lite galet över den här mannen. Han har tappat greppet mentalt och tror på sina egna luftslott.  

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Fyra i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du kanske är osäker på livet för tillfälle och gärna håller dig för dig själv en tid. Du har behov av trygghet och bär på rädslor. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Fyra i mynt: Puppa, isolering, girighet, hoarding, mentalt förvirrad, självisk, sluten, blockerat Rot- och Kron Chakra.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.