Tarot: Fem i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Fem i svärd en scen där en man håller i tre svärd med ett triumferande uttryck i ansiktet. Två andra män har lämnat honom och övergett sina svärd på marken. Mannen längst bort begraver sitt ansikte i händerna. Himlen är orolig på kortet. Fem i svärd är ett kort för en fight där det inte finns några vinnare. Mannen som får alla fem svärd blir utstött av de andra två. Kortet frågar dig ’vill du hellre ha fem svärd i ensamhet, eller vara utan svärd men tillsammans?’ Mannen med svärden är en mobbares / narcissistisk karaktär med ett överaktivt Solar Plexus Chakra (överdriven personlig kraft). Det finns en sån fin dynamik i kortet om social fyrkantighet, empati, personlig mognad, integritet och val; den som kan vara sårbar kommer knyta flest sociala kontakter. Den som är oövervinnelig stöter omedvetet bort andra.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Fem i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när en konflikt gått för långt. Jämfört med fem i stavar där en mer renhårig fight händer, har fighten här blivit ful och ovärdig. Det kan mycket väl hända att du eller någon vann den här konflikten på ett sätt där de kommer ångra sig efteråt. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Fem i svärd: Ego, besserwisser, konflikt, konsekvenser, mobbing, val, sociala regler, strid, krig, ovärdig, under bältet, efterklok.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.