Tarot: Fem i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet fem ynglingar i färgstarka kläder som håller i varsin lång stav. En kaotisk scen. Här har vi fem starka individer med egen vilja som inte kan komma överrens. Fem i stavar symboliserar konflikterad vilja, inte sällan inom oss själva. Kanske är det ynglingar från festen vi träffade i kortet innan som mäter sina styrkor mot varandra. Hur eller hur behöver uppgörelsen en ledare, vilket vi ser i nästa kort Sex i stavar.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring fem i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du kanske vill för mycket och tar på dig för mycket, det finns en emotionell stress. Eller vid konflikter. När man inte vill förstå varandras perspektiv. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Fem i stavar: Röra, konflikt, ’många kockar sämre soppa’, tankar eller vilja som behöver tid att mogna, intensitet, ovilja att kompromissa, brist på blans, kreativt kaos. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.