Tarot: Fem i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Om kortet innan, Fyra i mynt handlar om att hålla fast vid sina resurser, handlar Fem i mynt om vad som händer när man är girig. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta kort en man och en kvinna som är utsatta. Mannen hoppar på kryckor och har bandage. Det är vinter ute men ingen bär rejäla kläder mot kylan och har inga skor. De går utanför en kyrka. De är spetälska eftersom mannen har en klocka runt halsen för att varna andra att han bär smittan. Detta är höjden av att inte kunna manifestera i det fysiska; ett hel-blockerat Rot Chakra. Hela mynt sviten handlar om fysisk manifestering och hur vi reser igenom olika lärdommar mot det ultimata: Att kunna manifestera rikligt för att ha ett stabilt, tryggt och stadgat liv med stöd och njutning. Livet är trots allt fysikst och om vi inte lär oss de fysiska förutsättningarna här, kommer livet bli en tragedi som detta kort.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Fem i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man känner sig låg i vibration, illa till mods, rädd, utsatt, överlevnads fokus, stressad, ångest och kanske en ekonomiskt utsatt situation eller emotionellt fattig och kall situation.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Fem i mynt: Fattigdomsmentalitet, offermentalitet, utsatthet, man har gått i baklås, man ser ingen väg ut, anti-överflöd, martyrskap, blockerat Rot Chakra, karma (som man tänker så blir det).

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.