Tarot: Fem i bägare

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en person i djup sorg. Här har vi det ledssnaste kortet i hela Tarotleken. Personen är svartklädd, hänger med huvudet och tittar fixerat på tre omkullvälta bägre med vin på marken. Bakom personen står två bägare upprätta. Man har stirrat sig blind på en förlust och kan inte se eller uppskatta vad man faktiskt har. En av de välta bägarna har ett grönt innehåll och ibland är det tur att vi inte kan konsumera allt vi vill – viss konsumtion är gift för oss. Ibland tar livet bort det från oss som hade skadat oss. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Fem i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man känner djup besvikelse. Något blev inte som man trodde, ville, förväntade sig och just nu är man i fasen av att bara vara i den känslan. Även om allt ser hopplöst ut så är inte läget så hopplöst som det verkar. En besvikelse på detta sätt maskerar ofta en belöning / gåva man inte kan se. Man vill vara låg, man vill vara negativ och i värsta fall vill man dra ner andra till sin nivå “missery loves company”. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Fem i bägare: Sorg, ledsen, besvikelse, depression, offer, självömkan, tung, hopplös situation med gåva på slutet.

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu