Tarot: Fem i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en person i djup sorg. Fem i bägare ar det ledssnaste kortet i hela Tarotleken. Personen är svartklädd, hänger med huvudet och tittar fixerat på tre omkullvälta bägre med vin på marken. Bakom personen står två bägare fortfarande upprätta. Man har stirrat sig blind på en förlust och kan inte se eller uppskatta vad man faktiskt har. En av de välta bägarna har ett grönt innehåll och ibland är det tur att vi inte kan konsumera allt vi vill – viss konsumtion är gift för oss. Ibland tar livet bort det från oss som hade skadat oss. Personen har stängt sitt hjärta och har en Heart Wall. Det ar som att tristessen i kortet innan, Fyra i bägare har gått ännu djupare och vi måste alla vara medvetna att våra tankar kan göra oss deprimerade. Personen i kortet har dessutom ett blockerat Sakral Chakra (sunda känslor).

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Fem i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man känner djup besvikelse. Något blev inte som man trodde, ville, förväntade sig och just nu är man i fasen av att bara vara i den känslan. Även om allt ser hopplöst ut så är inte läget så hopplöst som det verkar. En besvikelse på detta sätt maskerar ofta en belöning / gåva man inte kan se. Man vill vara låg, man vill vara negativ och i värsta fall vill man dra ner andra till sin nivå ”missery loves company”. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Fem i bägare: Sorg, ledsen, besvikelse, depression, offer, självömkan, tung, ensamhet, hopplös situation med gåva på slutet, tomhet.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.