Tarot: Drottning i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en drottning på en tron med svärdet draget rakt upp. Svärdet är Svärddrottningens koppling till Gud och berättar om hennes renhet. Hon har en gyllene krona av fjärilar och endast en fågel flyger ovanför hennes huvud; en symbol för hennes Solitära natur, hon lutar sig mot ingen. Drottning i svärd håller andra handen rakt ut som för att visa vägen, eller ge ett slutgiltigt besked. Stentronen har fjärilar och en ängel på, symboler för Tvillingen. Det sägs att kvinnan är en änka och hon ser sannoligen ut som en sammansatt kvinna med stor integritet, komponerat lugn, centrerad visdom och vägledning. Molnen bakom henne tornar upp som för att säga att ”du väljer”. Du kan göra si eller så, men du får möta konsekvensen av allt du gör. Hon är ren rationalitet. Hennes klänning är vit som står för hennes hygien och diplomatiska natur. Jag ser henne personligen som en Sfinx. Hon är medial och en rådgivare. Hon har helt balanserade Chakran. Hennes tårar av förlust öppnade hennes hjärta och ingjöt en patos få kan mäta sig med.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Drottning i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du behöver vara klok kring hur du ska hantera en fråga. Du behöver all din rationalitet, mentala balans och visdom. Inget är personligt. Vem behöver du klippa med? Vad behöver du klippa med för att få klarhet, en renare högre energi i ditt liv? Vi behöver bara göra vad vi behöver göra för att komma framåt med vår själ. Vi har inga skyldigheter att stanna i något som är destruktivt för oss är Svärddrottningens budskap. Ta fram ditt svärd och frigör dig! 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  


Nyckelord för kortet Drottning i svärd: Rationalitet, dignitet, renhet, visdom, medialitet, rådgivning, mental- emotionell- och energimässig hygien, klarhet, det goda samtalet, diplomati. Hon talar även för en andra chans i en situation som behöver klaras upp.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.