Tarot: Drottning i svärd

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en drottning på en tron med svärdet draget rakt upp. Svärdet är Svärddrottningens koppling till Gud och berättar om hennes renhet. Hon har en gyllene krona av fjärilar och endast en fågel flyger ovanför hennes huvud. Det är en symbol för hennes Solitära natur, hon lutar sig mot ingen, bara sig själv. Hon håller andra handen rakt ut som för att visa vägen. Stentronen har fjärilar och en ängel på. Det sägs att kvinnan är en änka och hon ser sannoligen ut som en sammansatt kvinna med stor integritet, komponerat lugn, centrerad visdom och vägledning. Molnen bakom henne tornar upp som för att säga att “du väljer”. Du kan göra si eller så, men du får möta konsekvensen av allt du gör. Hon är ren rationalitet. Hennes klänning är grå som för att visa på hennes objektiva neutralitet. Jag ser henne personligen som en Sfinx. Hon är medial och en rådgivare. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Drottning i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du behöver vara klok kring hur du ska hantera en fråga. Du behöver all din rationalitet, mentala balans och visdom. Inget är personligt. Vem behöver du klippa med? Vad behöver du klippa med för att få klarhet, en renare högre energi i ditt liv? Vi behöver bara göra vad vi behöver göra för att komma framåt med vår själ. Vi har inga skyldigheter att stanna i något som är destruktivt för oss är Svärddrottningens budskap. Ta fram ditt svärd och frigör dig! 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Drottning i svärd: Rationalitet, dignitet, renhet, visdom, medialitet, rådgivning, mental, emotionell och energimässig hygien, klarhet. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu