Tarot: Drottning i Mynt

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. 

Drottning i mynt är den mest välborgade av drottningarna. Hon är trygg, ett föredömme för andra, moderlig och mycket värdig. Hon sitter i sin vackra trädgård omgiven av rosor, i en vacker stentron med frukter. Vi ser också den paganska guden Baphomet i form av ett gethuvud på tronen som vi kan tolka som Stenbocken. Hon har en kanin vid sin sida också, en symbol för oskuldsfullhet och fruktbarhet. Hon är väl skyddad i en sagolik miljö och hon har allt hon kan önska. Hon är manifesteringarnas drottning och en praktiserande Häxa. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Drottning i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när en person är ett riktigt stöd för sin omgivning. Hon är förnuftig, vet alltid råd och får andra att slappna av, hon tar ner dig på jorden. Hon är en resurs och kommer till hjälp när det behövs. Hennes hjärta ömmar för de sårbara och utsatta. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Drottning i mynt: Wicca, moder, kvinnokraft, sinnlig njutning, klokskap, visdom, jordnära, Häxa, godhet, pragmatisk, enkel, föredömme, fertilitet. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu