Tarot: Drottning i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. 
Drottning i mynt är den mest välbärgade av drottningarna. Hon är trygg, ett föredömme för andra, moderlig och mycket värdig. Hon sitter i sin vackra trädgård omgiven av rosor, i en vacker stentron med frukter. Vi ser också den paganska guden Baphomet i form av ett gethuvud på tronen som vi kan tolka som Stenbocken. Hon har en kanin vid sin sida också, en symbol för oskuldsfullhet och fruktbarhet. Hon är väl skyddad i en sagolik miljö och hon har allt hon kan önska. Hon är manifesteringarnas drottning och en praktiserande Häxa. Hon kan kännas som den ensamma av de fyra drottningarna, men hon gör det goda arbetet som en disciplin att hålla ensamheten borta. Jämfört med Page och Riddare i mynt ser vi nu ett balanserat Rot Chakra. Resultatet är en god ekonomi, stabilitet i hemmet, resurser, robust hälsa, långsiktlig planering och rikliga resultat.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Drottning i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när en person är ett riktigt stöd för sin omgivning. Hon är förnuftig, vet alltid råd och får andra att slappna av, hon tar ner dig på jorden. Hon är en resurs och kommer till hjälp när det behövs. Hennes hjärta ömmar för de sårbara och utsatta. Även att det kommer in mer pengar i ditt liv.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Drottning i mynt: Wicca, moder, kvinnokraft, sinnlig njutning, klokskap, visdom, jordnära, Häxa, godhet, pragmatisk, enkel, föredömme, fertilitet. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.