Tarot: Döden

  Tarotleken är Döden kort nr 13 i stora arkanan, styrs av Skorpionen och symboliserar transformation. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

  Döden visar ett skelett som rider på en vit häst. Döden har ett eget segertåg bärandes på en svart flagga med en stor ros. I den klassiska Rider Waite Smith leken står en påve framför hästen och ber för sitt liv. En kung ligger död på marken, en symbol för att även de heligaste personer tillslut måste möta döden. En flicka segnar ner. Landskapet är rikt av tillgångar och resurser. En sol sänker sig i skymningen. 

  Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Döden kommunicerar kortet olika. 

  Döden bär på en gåva. Döden är en illusion. Döden är bara en bro från en plats till en annan och det finns ingen anledning att frukta varesig döden eller något annat slut i livet. Vi är inte här för att hålla fast i saker, personer, platser, situaitoner utan att känna uppskattning kring det faktum att livet består av faser. Att allt är förgängligt och det finns en stor frihet i detta. Faserna är bara sektioner av lärande i vårt liv och när lärandet är färdigt kommer Döden och eskorterar oss vidare till nästa fas. Allt sker med enorm Kärlek.  

  Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när något förvandlas från en situation till en annan. Det kan betyda att något tar slut eller har uppnått sitt syfte. Du ska stänga ett kapittel för att öppna ett nytt. Du är färdig, dags att gå till nästa och med nya möjligheter! Ut med det gamla och in med det nya! 

  Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

  Nyckelord för kortet Döden: Transformation, Slut, Död och Återfödelse, Nåd, Accepteans, en Bro, Skymning / Natt, utan Död inget Liv, vi dör varje natt för att återfödas på morgonen, storstädning.

  Vem är Karolina?

  Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

  Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

  Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

  All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

  Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! 
  Vi hörs snart. 

  Close Menu