Tarot: Döden

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Döden kort nr 13 i stora arkanan, styrs av Skorpionen och symboliserar transformation. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Döden visar ett skelett som rider på en vit häst. Döden har ett eget segertåg bärandes på en svart flagga med en stor ros. En kardinal eller påve står framför hästen och ber för sitt liv. En kung ligger död på marken; en symbol för att även de heligaste personer tillslut måste möta döden. En flicka segnar ner. Landskapet är rikt av tillgångar och resurser som för att visa på sårbarheten att även i lyckliga samhallen kan människor dö. En sol sänker sig i skymningen. Hela kortet andas ångest men även frihet. Döden är den yttersta friheten och befrielsen från köttets bojor, av de lägre fåfängorna som ockuperat män i alla tider.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Döden kommunicerar kortet olika. 

Döden bär på en gåva. Döden är en illusion. Döden är bara en bro från en plats till en annan och det finns ingen anledning att frukta varesig döden eller något annat slut i livet. Vi är inte här för att hålla fast i saker, personer, platser, situaitoner utan att känna uppskattning kring det faktum att livet består av faser. Att allt är förgängligt och det finns en stor frihet i detta. Faserna är bara sektioner av lärande i vårt liv och när lärandet är färdigt kommer Döden och eskorterar oss vidare till nästa fas. Allt sker med enorm Kärlek. Döden är i sanning ett äventyr och en början på något nytt. Alla människor som dött i mitt liv har kommit till mig nån vecka efteråt, strålande, lyckliga, fulländade och i sån lyster att ingen kan missunna någon detta. De har förstått nu, de har sett och uppnått en djupare frid, de får utbildning, kärlek, healing och terapi. Ja det händer massor på andra sidan!

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när något förvandlas från en situation till en annan. Det kan betyda att något tar slut eller har uppnått sitt syfte. Du ska stänga ett kapittel för att öppna ett nytt. Du är färdig, dags att gå till nästa och med nya möjligheter! Ut med det gamla och in med det nya! 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Döden: Transformation, Slut / Början, Död och Återfödelse, Nåd, Accepteans, en Bro, Skymning / Natt, utan Död inget Liv, vi dör varje natt för att återfödas på morgonen, storstädning.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.26.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png