Tarot: Döden

Tarotleken är Döden kort nr 13 i stora arkanan, styrs av Skorpionen och symboliserar transformation. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Döden visar ett skelett som rider på en vit häst. Döden har ett eget segertåg bärandes på en svart flagga med en stor ros. I den klassiska Rider Waite Smith leken står en påve framför hästen och ber för sitt liv. En kung ligger död på marken, en symbol för att även de heligaste personer tillslut måste möta döden. En flicka segnar ner. Landskapet är rikt av tillgångar och resurser. En sol sänker sig i skymningen. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Döden kommunicerar kortet olika. 

Döden bär på en gåva. Döden är en illusion. Döden är bara en bro från en plats till en annan och det finns ingen anledning att frukta varesig döden eller något annat slut i livet. Vi är inte här för att hålla fast i saker, personer, platser, situaitoner utan att känna uppskattning kring det faktum att livet består av faser. Att allt är förgängligt och det finns en stor frihet i detta. Faserna är bara sektioner av lärande i vårt liv och när lärandet är färdigt kommer Döden och eskorterar oss vidare till nästa fas. Allt sker med enorm Kärlek.  

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när något förvandlas från en situation till en annan. Det kan betyda att något tar slut eller har uppnått sitt syfte. Du ska stänga ett kapittel för att öppna ett nytt. Du är färdig, dags att gå till nästa och med nya möjligheter! Ut med det gamla och in med det nya! 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Döden: Transformation, Slut, Död och Återfödelse, Nåd, Accepteans, en Bro, Skymning / Natt, utan Död inget Liv, vi dör varje natt för att återfödas på morgonen, storstädning.

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu