Tarot: Djävulen

I Tarotleken är Djävulen kort nr 15 i stora arkanan, styrs av stenbocken och symboliserar vårt möte med livets destruktiva lustar. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv. 

Kortet visar vanligen en man och en kvinna med svansar bundna till en djävul via två kedjor med eld. Att människorna på kortet har svansar betyder att de har börjat likna djävulen själva ju längre de väljer att stanna i den osunda bindningen. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring djävulen kommunicerar kortet olika. 

Djävulen bär på en gåva. Det är att träna oss i styrkan att ta oss ut ur osunda bindningar. Bindningarna kan vara våra egna eller kopplat till våra relationer, ett jobb, en situation etc. När vi klarat testet att vara stark nog att säga nej kan vi mötas av prövningar en tid innan bindningen tillslut upphör. Djävulen kommer gärna tillbaka och knackar på för att se om vi verkligen menade allvar då vi klippte med det destruktiva.

Mer sällan betyder djävulen att vi ska släppa lös och ha mer kul, att våga måla utanför linjerna eller utforska våra lustar. 

Det är inte “dåligt” att få upp ett kort som djävulen i en tarotläggning. Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor. Vi måste göra upp med all skam, all skuld, “orättvisor”, sorger, smärtor och komma in i ett accepterande. 

Nyckelord för kortet Djävulen: Ego, lust, beroenden, medberoende, lägre sexualitet, förtryck, begränsningar, destruktivitet, offermentalitet, riskbeteenden, dyra konsekvenser, fåfänga, vårdslöshet, lockelser.

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra
Close Menu