Tarot: Åtta i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar symboliserara detta tarotkortet snabb kommunikation eller händelseförlopp. Det visar åtta stavar som skjuter genom luften som pilar. Åtta i stavar representerar ett helt öppet och friskt Hals Chakra som kan ge ett snabbt uppvaknande för en person i ett låst läge som vi såg i förra kortet, Sju i stavar. I nästa kort, Nio i stavar ser vi hur karaktaren snabbt förvandlas av denna energi.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring åtta i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du får många mejl, många mess och utväxlar aktiv kommunikation. Det kan även vara att ett händelseförlopp går väldigt fort. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Åtta i stavar: Kommunikation, intensitet, snabbt förlopp, snabba svar, hårda puckar, mycket information på en gång. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.