Tarot: Åtta i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Mannen som var otålig i kortet innan, Sju i mynt, har nu kommit på vad han ska göra. I Åtta i mynt sitter han och jobbar med åtta mynt som han dekorerar. Han har blivit glad, flitig, motiverad och sysselsatt. Mannen är ivrig för han har en plan och ett mål som han vet kommer leda till sannt överflöd som han längtat efter sedan fem i mynt. Detta kan också representera att bränna karma; man gör goda gärningar utan egen vinning för att balansera upp negativ energi i sitt enerigfält.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Åtta i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man är vital och stark att göra ett riktigt gott jobb. Man är ockuperad och upptagen med detta. Det är en tid av tillfredsställelse för varje liten framgång man gör med sitt jobbande. Sann glädje!

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Åtta i mynt: Arbete, lön för mödan, artisan, företagare, hantverkare, att nå sina mål, full fart framåt. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.