Tarot: Åtta i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Åtta i bägare en person som går iväg med en käpp. Bakom personen finns åtta bägare uppställda åt honom som han inte är intresserad av, som mannen i Fyra i bägare. Skillnaden är att i Åtta i bägare har man ett klarare omdöme. Man är inte konsumerad av bitterhet, sorg eller sentimentalitet. Man lämnar ytliga frestelser som Sju i bägare, och går istället emot sann inre tillfredsställelse som vi ser i nästa kort. Åtta i bägare är bron vi går över när vi är redo för ett bättre liv. Det är en mystisk scen. Mannen är omgiven av vatten (känslor) och en måne som både är en månskära (symboliserar en ny cykel) och fullmåne (fulländan). Det är starka krafter som drar i mannen men han följer stadigt sin inre vägledning. Han är en livets Pilgrim. Han är helt ok med konsekvenserna av sina beslut – good or bad, han är redo, han klarade testet. Han har en renare Aura nu. I nästa kort får han sin belöning!

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Åtta i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man tröttnat på en situation, eller när något är ovärdigt en. Man vet sitt värde och är mogen nog att tacka nej till det man gärna hade velat ha förr, i brist på bättre vetande. Nu går man i förbund med sig själv och sin egen väg och i det är man redo att vända ryggen åt allt det som inte längre tjänar en. Man är sin egen tjänare.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Åtta i bägare: Lämna, vända ryggen åt, omvärderar, värdighet, mognad, integritet, inre styrka, inre ledarskap, pilgrim. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.