Tarot: Åtta i bägare

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en person som går iväg med en käpp. Bakom personen finns åtta bägaer uppställda åt honom som han inte är intresserad av, som mannen i Fyra i bägare. Skillnaden är att i Åtta i bägare har man ett klarare omdöme. Man är inte konsumerad av bitterhet, sorg eller sentimentalitet. Man lämnar ytliga frestelser som Sju i bägare, och går istället emot sann inre tillfredsställelse som vi ser i nästa kort. Åtta i bägare är bron vi går över när vi är redo för ett bättre liv. Det är en mystisk scen. Mannen är omgiven av vatten (känslor) och en månskära som symboliserar en ny cykel. Det är starka krafter som drar i mannen men han följer stadigt sin inre vägledning. Han är en livets Pilgrim. Han är helt ok med konsekvenserna av sina beslut – good or bad, han är redo. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Åtta i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man tröttnat på en situation, eller när något är ovärdigt. Man vet sitt värde och är mogen nog att tacka nej till det man gärna hade velat ha förr, i brist på bättre vetande. Nu går man i förbund med sig själv och sin egen väg och i det är man redo att vända ryggen åt allt det som inte längre tjänar en. Man är sin egen tjänare.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Åtta i bägare: Lämna, vända ryggen åt, omvärderar, värdighet, mognad, integritet, inre styrka, inre ledarskap, pilgrim. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu