Tarot: Alkemisten

Tarotleken är Alkemisten kort nr 14 i stora arkanan, styrs av Skytten och symboliserar Balans. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Alkemisten Visar ängeln i kortet De Älskande. Ängeln har röda vingar, en vit särk och håller i två gyllene bägare. Mellan bägarna rinner vatten, men vattnet rinner från den lägre bägaren till den högre vilket symboliserar kontrollen ängeln har över materian. Ängeln står med ena foten i vattnet och andra på land, vilket också symboliserar balansen. Kortet utstrålar stor harmoni, inre Bemästrande och inre Fred.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Alkemisten kommunicerar kortet olika. 

Alkemisten bär på en gåva. Hitta medelpunkten. Du har kommit till en punkt där extremer inte är din väg längre, åtminstonne inte i situationen du är i nu.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du behöver ‘go back to the drawing board’ och lägga om ditt fokus. Du behöver gå in i dig själv, stämma av, finna din egen unika ryttm och börja leva livet ifrån den. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Alkemisten: Alkemi, Skapa, Blanda, Balans, förena Motsatser, Måttfullhet, Visdom, Gyllene Medelvägen, Fred, Healing, Prana / livskraft.

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu