Tarot: Alkemisten

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Alkemisten kort nr 14 i Stora Arkanan, representear Skytten och symboliserar Balans. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Alkemisten Visar ängeln i kortet De Älskande. Ängeln har röda vingar, en vit särk och håller i två gyllene bägare. Mellan bägarna som ängeln (Gabriel) håller, rinner vatten, men vattnet rinner från den lägre bägaren till den högre vilket symboliserar kontrollen ängeln har över materian. Ängeln står med ena foten i vattnet och andra på land, vilket också symboliserar balansen. Kortet utstrålar stor harmoni, inre bemästrande och frid. Kortet talar om en vändning; dagen grr i bakgrunden och vid vattnet står två gula Dagliljor. Ängeln är aligned, det finns inga inre blockeringar, man har direkt manifestering, alla chakran är öppna och flödande, man bär inte på något bagage

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Alkemisten kommunicerar kortet olika. 

Alkemisten bär på en gåva. Hitta medelpunkten. Du har kommit till en vändning där extremer inte är din väg längre, åtminstonne inte i situationen du är i nu.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du behöver ’go back to the drawing board’ och lägga om ditt fokus. Du behöver gå in i dig själv, stämma av, finna din egen unika ryttm och börja leva livet ifrån den. Kommer kortet upp i en kärleksläggning har du eller den andra personen en mer måttfull och mogen inställning till er, alternativt fått perspektiv som lugnat ner personen.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Alkemisten: Alkemi, Skapa, Blanda, Balans, förena Motsatser, Måttfullhet, Visdom, Gyllene Medelvägen, Fred, Healing, Prana / livskraft, Konstruktivitet.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.26.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png