New Earth – en Guide

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Uncategorized

New Earth är ett mytomspunnet begrepp som benämndes redan i Bibeln. Man pratade om att det skulle bli två jordar, att de skulle separera ifrån varandra. Den ena skulle vara Jorden och den andra Gaia. De som stannade kvar på Jorden skulle leva i tunga energier med krig och svält. De som ville vara med på New Earth alltså Gaia, skulle leva i harmoni med varandra i fred och överflöd. Bibeln beskriver det som att vid en tidpunkt fattas den ena i den äktenskapliga sängen en morgon, på fältet där två brukade jobba sida vid sida är en av dem plötsligt borta. Den här artikeln förklarar vad New Earth är, hur det känns att vara i 5D och vad som krävs för att komma dit. 

Mayakalendern markerade år 2012 som året då vi kan resa med våra kroppar till en annan dimension, 5D. Tidigare hade vi behövt lämna kroppen för att göra det, men nu skulle vi ta våra kroppar med oss. Kropparna skulle renas minituöst från tunga energier så att de blev eteriska nog för att kunna resa. Dolores Cannon skriver att våra kroppar också behövde uppgraderas för att klara av att göra rymdfärder i framtiden.

Sen dess har reningsprocessen varit igång rasande intensivt för oss människor. Vi har inte alltid vetat om varför vi är snuviga, har ont i huvudet, har ångest och panikattacker. Ingen har sagt åt oss att vi helt enkelt bara har uppstigningssymptom. För vi ska stiga upp nu. 

Vad är New Earth

För att förstå New Earth måste vi först prata om Jorden. Jorden är en levande entitet med sitt eget medvetande och har sin egen resa och utveckling. Nu är energin på gamla Jorden så tung att det är dags att ”byta skal” till något högre. Enligt Dolores Cannon är vår Jord den planet i hela universum som är tyngst och svårast att vara på. Innan vi hade Jorden hade vi tidigare versioner som var ännu mer primitiva som har lämnats. Rent tekniskt finns alla versionerna av planeten kvar, de har sin egen dimension. Varje version / dimension av jorden har sitt eget namn, Earth, Gaia, Eartha, Urantia osv. Vi går från Earth (3D) till den nya versionen, Gaia (5D) nu.  

Inner Earth och 5D

New Earth är en helt annan planet som människan vid framtida tillfälle kan välja att resa till. Men först ska vi gå igenom det man kallar The Event, alltså en allomfattande rening av alla tunga energier på vår planet. Vi blir då zappade på tunga energier / trauma och kvar blir en mänsklighet som har kommit in i 5D, men är kvar på gamla jorden, den jord vi är på nu.

The Event kan ske på flera olika sätt. Antigen kommer energin som kommer rena oss alla i samma ögonblick inifrån planeten, där den rena Inner Earh energin tagit sig upp till ytan. Den är än sålänge inkapslad inne i jorden men jobbar sig uppåt.

Eller så blir vi zappade av en stor Solar Flash. Det alternativet, skulle dock zappa hela Universum och nollställa allt liv där man får börja om från början vilket inte är önskvärt. Det är en sista utväg ifall den andra planen inte fungerar.

Inne i Jorden finns en gömd Civilization, som kalls Inner Earth eller Agartha. Detta är ett gömställe för de individer som flydde från Atlantis, men även grupper från andra högkulturer. Inner Earth styrs av en helande energikälla av ett blått ljus som tidigare även fanns uppe på jordens yta, men den energin har förstörts av negativa krafter. Inner Earth är en helt ren plats utan lagrat trauma, negativa krafter eller korruption. De varelser som finns där är våra förfäder med enorm visdom.

5D är en högre dimension där de tyngre energierna istället blivit lätta. Vi är nu i höga 4D, på gränsen till 5D. Det som behövs är en enhet av mänskligheten där vi alla väljer kärlek. Det skulle trigga det renande blåa ljuset från Inner Earth att flöda fram och skifta oss snabbt till 5D.

Den gamla Jorden är så otroligt tung i sina energier. Här finns enormt lidande, våld, övergrepp, orättvisor, svält och sjukdomar. Det är ett race om överlevnad som är hårdprogramerad i våra sinnen. Vi vill alla ha mer pengar, bästa rabatten på våra köp, grönaste gräsmattan, hetaste bilen, smartaste ungarna. Vi ser inte hur lågt vi har sjunkit. 

5D, min egen upplevelse

I början på September 2018 kom jag över till 5D plötsligt en solig eftermiddag. Jag var i ett djupt harmoniskt tillstånd efter en meditation, energierna var mjukast möjliga, som plasmaströmmar. Jag satte mig på soffan och böjde mig fram för att plocka upp något från golvet när jag hör ett tydligt ”klick”. När jag sätter mig upp är jag i 5D. 

Jag ser mig omkring i rummet förundrad. Alla möbler står där de ska och allting ser ut som vanligt, men allting är vackrare. Det är som att hela luften är full av ’kärleks-partiklar’. Och det är en så vänlig och varm närvaro i och runt mig, i alla föremål också. Allt består av ren kärlek. Lampan är kärlek och trygghet, soffan är kärlek och trygghet, bordet och stolen också. Den kärlek man får av en mormor eller morfar. En trygg, tålmodig, snäll och kravlös kärlek.

Jag visste i varje fiber i min kropp att allt kommer att bli bra och har alltid varit det. Jag känner att inom mig finns absolut inte ett spår av stress, oro eller den bakgrunds ångest och bakgrunds depression vi alla på någon nivå har. Allt det tunga är helt borta.

Kroppen känns så fri, lätt och glad. Glädjen är som en gul sol av iver, lycka och lugn. Jag känner mig fullt inspirerad och stimulerad av att bara existera, uttråkad finns inte i den här dimensionen. Även de högsta nivåer av lycka och expansion jag upplevt tidigare kommer inte i närheten av känslan jag hade på soffan. 

Kontrasten mellan 3D och New Earth

Sen var jag åter tillbaka till det gamla vanliga livet i 3D. Totalt var jag där i kanske 45 sekunder. Även om upplevelsen var så kort, har den gett ett bestående intryck som jag aldrig glömmer. Och min upplevelse med kärlekspartiklar låter som LSD eller DMT men jag har aldrig använt hallucinogener och har ingen avsikt att göra det heller. Jag anser att vi har nog med kroppsegen DMT för att få upplevelser. 

I skenet av vad jag upplevde där kan jag se hur synd det är om människan. Vi är en produkt av den tunga, låga energin och vi försöker bara överleva, ta oss från en punkt till en annan utan att helt översköljas av vanmakt. Vi lurar alla oss själva att allt är Great! men vi vet hur orättvist livet kan vara här och att ingen går säker. Människan är en så oskuldsfull varelse som har hoppet som sitt främsta bränsle. Och det är just den oskuldfullheten, att vi trevar oss fram i blindo, som är bron över till andra sidan kan man säga. Vi är egentligen rena som barn, men livet här smutsar ner oss till oigenkänlighet. 

5D, hur kommer man dit? Töm, töm, töm.

Det som krävs är ett enkelt skifte i hjärtat. Utan ett 360° vidöppet hjärta kommer man inte över. Det gäller att göra ett grundarbete i att tömma tunga energier ur kroppen. Men först ta bort sin Heart wall, så hjärtat kan öppnas. 

Dels speedar det upp de uppstigningssymptom man får när kroppen börjar aktiveras, och dels är det lättare att komma in i djupa harmoniska tillstånd.  

Mitt tips är att varje kväll innan du somnar, säg till ditt Högre Jag, ”Ta mig till 5D”. Gå in i hjärtat och öppna hjärtat. Kom in i djup salig lycka, andas djupt och så mjukt du kan. Ta dig själv in i en trans där du blir som plasma. Och när du hör ”klick” eller som jag kände en gång att jag ryckte till som att jag rörde mig igenom en hinna så är du där. Jag har också känt som att jag har ramlat framåt.

Jag har märkt också att det finns olika nivåer, olika intensiv upplevelse av 5D. Vissa gånger då jag kommit över manuellt i meditation har det känts fint visst, men inte så omdanande som den där första spontana gången. 

Du måste upp i tillräcklig glädje. Det går inte att komma över om man är ledsen, låg, deppad. Du behöver ”bränslet” eller en charge av salig lycka för att det ska gå. Det är däför vi behöver ägna oss åt att leta glädje i vår vardag. Glädje behöver vara ett prio. Verklighetsflykt i 3D är helt ok, särsklit om det får dig att le, skratta, känna dig tacksam, mjuk, varm, kärleksfull. Jag har full sympati för att man vill fly 3D på olika sätt, förhoppningsvis de konstruktiva sätten. 

Mer assistans 

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson.

Om du är intresserad av att jobba med dig själv inför skiftet till 5D / New Earth främst man tar bort sin Heart wall. Det är en jättebra grund att ha för att kunna öppna sitt hjärtchakra helt. Du kanske besväras av ångest nu, värk, starka känslor eller något annat. Även Chakra Reningen kan öppna upp och skapa flöde för dig.

Emotion Code
är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju fler tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling.

Mejla mig här för att beställa healing. Prislistan ser du uppe i menyn. Vi hörs!