Att Attrahera Sin Soulmate

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Uncategorized
Din Soulmate väntar på dig.

Att attrahera sin Soulmate är för många singlar den ultimata drömmen. Att känna sig trygg, älskad och accepterad i glädje och het passion. Finns det en formula? I den här artikeln går vi in på vad en ”Love Block” är, hur de uppstår och hur vi får bort dem. Allt för att skapa flöde att attrahera in din egna Soulmate. 

Ur ett strikt linjärt tankesätt är det slumpen som avgör om man träffar rätt partner. Man får kyssa många grodor innan man hittat sin prins eller prinsessa och det borde vara statistiskt sannoligt att tillslut dyker det upp en prins, eller? Men nu ska vi inte ta den onödiga omvägen för att få den kärlek vi förtjänar i livet, vem har tid eller lust att springa på mängder med dejter? 

Vi ska istället ta genvägen via enegiarbete. Jag tror du har ett rätt så bra hum om hur din drömpartner ska vara. Snäll, rolig, skötsam men lagom vild, charmig, varm, pålitlig… ja nått åt det hållet.

Dina Relations-blockeringar hindrar din Soulmate

Men hur mycket vi än längtar efter honom / henne finns det ett stort hinder i vägen. Dina blockeringar. Vårat energifält skriker ”Kom inte nära!”, ”Jag är inget att ha!”, ”Välj inte mig!”. Det är väldigt synd. För även om det finns nån därute som skulle älska att skapa ett liv med dig, kan du omedvetet råka självsabotera dina egna drömmar om att hitta och ha en relation med din Soulmate.

Detta är de vanligaste blockeringarna jag hittar i mitt jobb som healer

• Rädsla för intimitet
• Svårt att ta emot kärlek
• Tillitsproblem
• Rädd att öppna sig
• Rädd att bli lämnad (väldigt vanligt)
• Gör för mycket i början och skrämmer bort den andra
• Kan ha svårt med kommunikationen
• Ger och ger och ger men får inte samma tillbaka
• Man är trasig från tidigare relationer
• Dålig självvärde puttar bort den andra
• Törs inte stadga sig
• Rädd att bli avvisad

Alla de här negativa dåtida upplevelserna blockerar ditt fält. Man kan säga att ditt fält snurrar långsammare och då blir det väldigt trögt att dra in din drömpartner och du dyker inte upp på ”deras radar”. Du kanske skickar ut visioner om den du vill ha, men den som dyker upp är inte alls bra. Så det finns alltså två fördelar med att ta bort sina relations-blockeringar. Dels blir din energi högvibrerande istället för lågvibrerande och dels kommer dina önskningar snabbare in i din 3D verklighet ju renare ditt fält blir.  

Emotion Code röjer undan Relations-blockeringar

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-16-kl.-18.16.57-modified.png
Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, Utbildad av Dr Bradley Nelson. I mitt Kärleks Paket har jag satt ihop de behandlingar som tar bort relations-blockeringar. De går djupt, är transformerande och täcker de största problemen och blockeringar man har i kärlek. Ditt energifält blir klarare och renare vilket gör att du har helt andra chanser att lyckas attrahera, dejta och bli tillsammans med din Soulmate. Du får en nollställning kan man säga så du kan börja på helt ny kula. 

Vill du ha Kärleks Paketet, men har redan gjort din Heart Wall borttagning? Då drar jag bort den från priset.

Emotion Code är ett verktyg jag använder i Kärleks Paketet för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Mejla mig här för frågor eller beställa healing, så tar jag hand om dig strax!

This image has an empty alt attribute; its file name is quotation-marks-left-1-e1553200352948-300x241.png