Tidigare liv: Atlantis

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Tidigare liv
Art cred, Michael Whelan.

I den här artikeln visar jag genom att använda mig själv som exempel, hur man kan rensa i sina tidigare liv med hjälp av Emotion Code. Emotion Code är en healing modalitet som man kan ge på distans. Den är oerhört effektiv, går på djupet och rensar i våra cellminnen. Den har få om inga begränsningar och hur man använder den är upp till fantasin. Jag har tidigare liv både på Atlantis och Lemurien. Men denna artikel handlar om mina Atlantis minnen och hur reningen av den ser ut.

Det finns många missförstånd om Atlantis och det är av värde att en mer ren bild kommer fram eftersom den aktiverar de som är redo att minnas. Detta är mina egna minnen och kanaliseringar i kombination med viss information ifrån Marina Munk och Magenta Pixie. Jag lappar ihop bilden av Atlantis.
.

Atlantis är inte en ö eller en sjunken stad

Atlantis gick under för ungefär 20.000 år sen, då vi hade Istid i Norden. [Marina Munk] Atlantis är inte en ö, det är en tidsera [Magenta Pixie] och en stor kontinent som låg i Atlanten. Eg är den en parallell dimension på jorden; en mycket högt utvecklad civilisation som florerade, en högkultur. Dimensionen hade en historiskt viktig påverkan på oss när vi linjärt hade Istiden.

Atlantis var en stor kontinent som låg i Atlanten. Städerna var inte gjorda av kristall, men man blandade pulver av kristall i alla bggdnader man byggde i lera så allt glittrade i solen. Det fanns flera sånna kristallstäder med extremt hög energi. Bara de som också hade hög energi klarade av att vistas där. Lågvibrerande människor skulle förgås om de försökte gå in i staden, deras kroppar kunde inte hantera den höga energin. [Dolores Cannon].

Atlantis var det perfekta experimentet

Atlantis utgjorde det perfekta experimentet för det fanns så otroligt mycket ljus där. Dock, allt det här ljuset lockade till sig mörkret.

Vi kan läsa om det ’Luciferniska upproret’ [Marina Munk] där en grupp entiteter från planeten Mars bestämmer sig för att gå ner på jorden och börja korrumpera Atlantis. Deras mål var att få tag i den energikälla som gjorde att civilisationen och alla som fanns i den, blomstrade. De hade ett smörgåsbord av öppningar, att utnyttja den naiva renheten som vi alla hade. Vi hade inga gränser, vi hade inget försvar. Det var lätt för dem att ta över makten och manipulera oss. Vi var lika mycket en del av problemet som de var, i vår passivitet.

Atlantis med sin högkultur existerade i flera tusen år, så korruptionen fanns inte med från början. Den tog lång tid på sig att utvecklas. I början var allt i harmoni. Det värsta var på slutet [Dolores Cannon].

När dessa nya mörka krafter hade rotat sig, spred de en ny kultur som delade Atlantis i två delar. I början såg mörkret inte så annorludna ut mot ljuset och många av ljuset gick med i de mörkas grupperingar. Jag var en av dom. De sökte dom som var begåvade med energi och ville vara med i den nya utvecklingen som de skapade.

Man bröt mot livslagarna

Problemen för Atlantis var att man började bryta emot livslagarna och detta var högst medvetet för att få in disharmoniska energier i en tidsepok som från början kom nära det ideala. ”Man skapade Monster” som en kund sa, dvs i sina Atlantis labb experimenterade galna vetenskapsmän med gentik och satte ihop människor med djur [Marina Munk och Dolores Cannon]. Dessa monster (Moloch, betyder ’ihopsatt monster’ och kommer från denna tiden) var skapta som tex minotaurer och liknande varelser som vi hör om i sagor. Dessa skulle användas i krig men man tappade kontrollen över dem, de löd inte under någon herre och strövade fritt omkring beväpnade. Man hade dem som husdjur, satte människoansikten på hundar i smärtsamma processer. Man brände bort hundens ansikte och satte på en människas. Detta gjordes genom att en grupp människor blundande och visualiserade detta. Deras kraft var så stor. I rummet de jobbade fanns en enorm kristall som boostade deras kraft. När man tröttnat på sina genetiska experiment-fabler, sattes de i en arena att slåss emot varandra till döden inför en skrattande publik. Detta var alltså på slutet och Atlantisbornas societet var de som styrde korruptionen. De var ytliga, fixerade vid sex, makt, position och fåfänga. De hade löjliga hårfrisyrer och absurda utstyrslar.

Kaos är vad som blev slutresultatet och detta var exakt målet, att med kaos-energi förstöra den harmoni som fanns. Läxan här för oss alla, är att aldrig föda kaos i vår moderna tid heller – oavsätt hur viktiga och ”rätt” våra mål är. Konstrutiv förändring skapas med samlade, lugna och organiserade strukturer. Vi måste alltid komma från harmoni i det vi gör, så vi inte för kaoset vidare eftersom allt vi gör sprids som ringar på vattnet.

Art cred, Michael Whelan.

Atlantis gick snabbt utför

Jag var en del av ett högteknologiskt samhälle med flygande tefat, telepati, energimanipulation och massor av vetenskapsmän som ville se hur långt de kunde dra saker. De här vetenskapsmännen var ett verk av de mörka. Det var trendigt med vetenskap för man hade lyckats ’hacka verkligheten’ och alla var ivriga som små barn att se vilka nya skapelser de kunde ta fram.

Jag arbetade för dem en tid, men tillhörde en subgrupp av någon slags alkemisk skola med djupa rötter och traditioner. Men jag passade eg inte in och jag såg mig heller inte som ’en av dom’.

Jag började se ner på dem som ansvarslösa outvecklade personer. De utnyttjade alla de personer med talang för energiarbete att gå med i sin grupp.
I början gav de mig fria tyglar. När jag var mer invaggad i deras grupp började de styra mig mer och mer, de flyttade fram gränserna för vad som är ok. De var retoriska och de brann av iver och nyfikenhet. Nånting hände som var lite väl magstarkt för mig där jag kastade mina arbetskläder och flydde tillbaka.

Vetenskapsmännen var galna. De var som i trans, helt konsumerade av sin maniska jakt efter nya skapelser, nya upptäckter, nya framgångar och de hade helt tappat perspektiv på vad de höll på med. Det fanns en energikälla som ’födde dem’. De fick en kick, en boost och detta trissade upp deras besatthet. Det blev som en drog. Någonting tog över den energikällan och lät de här vetenskapsmännen bli beroende av energin och de blev som okontaktbara. Så någonting manipulerade även dem. Detta var för att de var inte rotade i en disciplin med värdighet.

Vi flydde från kaoset

Jag flydde sen tillsammans med mina tidigare allierade; mina mentorer och fler studenter till dem. Jag ser alkemister / trollkarlar med rockar och långt skägg som jag älskade, min familj. Vi flydde tillsammans ut på havet i båtar och det fanns en rund glasbubbla över båten så vi kunde gå ner under vattnet som en slags ubåt. Det hade blivit för farligt att stanna kvar för det fanns varelser skapta av vetenskapsmännen som gick runt med tillhyggen. Hela marken skakade, det kom lava, det brann och det flög stenar från explosioner / vulkanutbrott.

Det fanns en väg ut men den använde man bara i nödfall. Vi flydde genom en tids-portal under vattnet och ut på andra sidan var man i en annan dimension. Man gick med på att förvaras i en ”tids ficka” och lixom inkuberas under lång tid för att sen komma ut igen – men man kunde inte styra vart och när, det blev en helt random grej. Troligen tog vi oss till ett slags tids och rumsmässigt ingemansland eller fristad men väl där var man ’inaktiverad’.

Till följd av detta valet, visste vi att nästa liv vi kom till (födas som vanligt i en bebiskropp) skulle vara mycket svårt. Eftersom vi skulle ha alla nedärvda förmågor men komma till en värld där alla hade glömt. Hade man väl gått in i den här tids-fickan hade man gett upp den fria viljan och låtit sig kastas in i påtvingad reinkarnation; den loop som ständigt kastar ner själar i nya kroppar på jorden – igen styrd av mörkret.

Framför allt visste vi att vi skulle komma till en värld där människor inte förstod energi. Där människor levde primitivt och bakåtutvecklat (förkristna tiden och fram till i dag). En värld där vi skulle komma att känna oss desorienterade, malplacerade, missförstådda. Vi skulle bli dödade och förföljda och utstötta, ha många korta, svåra liv där vi hade följt våra hjärtan att föra fram Kunskapen igen. (Astrologi, alkemi, livs-lagarna, telepati, mediumskap, herbal-lore, nature-lore, healing etc). Vi kände alla att det var rätt sak att göra. Vi skulle komma att glömma det mesta men sakta börja minnas igen, och vi skulle bli mer som Homo sapiens istället för de Stjärnfolk vi eg var. Vi hade en högre andel Alien gener än de andra homo sapiens som också levde på jorden då.

Min grupp flydde ner under vattnet till tids-fickan. Andra Atlantisfolk lyckades fly till andra kontinenter, inte minst Egypten där de var med byggandet av pyramiderna med sina Atlantis teknologier de redan bemästrade [Dolores Cannon].

Renar tidigare liv på Atlantis med Emotion Code

Här är en sammanställning av de känslominnen som fanns kvar i mig från Atlantis. Jag har muskeltestat fram exakt vilka känslor och sen medialt fått fram lite mer info kring varje känsla. Efter att varje känsla kommit upp har jag släppt känslan (energin) för att rensa ut allt detta trauma.

Nervousness, mår inte bra över hur saker börjar utveckla sig där jag finns.
Anger, det pyr vrede i hela mitt system över att saker går åt fel håll utifrån harmoni-principen.
Conflict, jag håller inte med makten i staden där jag fanns.
Abandonment *djup förlösande SUCK* 
Anxiety, vet inte hur jag ska göra känner mig fångad mellan ’a rock and a hard place’.
Anxiety, jag vet med mig att något kommer sluta väldigt illa.
Bitterness, SUCK tvingades se på och acceptera saker som var horribla.
Anger, mycket oförklarlig frustration som jag bär på idag kommer här ifrån
Confusion, man kunde inte lita på nån och vissa jag litade på gick över till den mörka sidan.
Betrayal
Despair, det var obehagligt att se vilken makt de ansvarslösa. vetenskapsmännen hade, som att sitta i en bil med en galning som kör.
Effort Unreceived, känslan av att se och förstå korruption men ingen. lyssnar på en.
Lost, jag tänkte ”världen går under” och jag hade rätt. På den tiden gick verkligen världen under. 
Forlorn, så mycket snyftiga tårar, hela kroppen skakar.
Crying
Love Unreceived
Betrayal, när jag tar bort denna släpper SÅ mycket, bitarna läggs på plats. Jag förlåter de som förstörde för alla.
Blaming, mer förlåtande.
Longing
Horror, otäcka saker jag såg.
Overwhelm
Anxiety, fler otäcka saker jag såg. 
Disgust
Humiliation, djup suck. 
Anxiety, en slags skuldkänsla.

Tidigare liv rensningar

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson.

Jag jobbar med Emotion Code för att rensa på dina tidigare liv. Antingen om du redan känner till något tidigare liv, eller om jag kollar åt dig. Jag är medial så jag ser och känner in vad vi mest behöver rensa på. Ibland när vi har oförklarliga problem tex att vi fastnat i livet, finns trauma från tidigare liv i vägen.

Ju mer tunga energier vi tar bort från ditt energifält / kropp, desto klarare kan du bli i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en Tidigare Liv rening, eller för att ställa frågor. Vi hörs!