Helar Tidigare Liv Som Fransk Hovdam

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Tidigare liv

Att hela sina tidigare liv är något man kan göra med hjälp av Emotion Code. Eftersom Emotion Code helt styrs av kroppens inneboende intelligens behöver vi inte veta vilket tidigare liv vi rensar på. Då jag är medial kan jag dock se scenarios, livsläxor etc när jag gör en sånhär behandling.

Det var någon som sa att vi är inte så mycket arv-miljö som vi tror; vi är summan av de tidigare liv vi levt och där måste jag stämma in. När jag gjort Tidigare Liv Readings har det varit förbluffande lika teman på personen jag läst, även om jag inte vet nått i förväg utom förnamnet på den jag jobbar med. Och de regressioner jag gjort på mig själv har ofta samma tema för mig; jag har rymt från min familj för att följa mitt hjärta för jag har sökt friheten. Detta tema går som en röd tråd genom väldigt många liv.

Korsetterna gav mig ångest

Det var 2004 som jag gick till en kvinna i sthlm för att göra regressions terapi. Hon såg genast ett liv i franska hovet där jag plågades av korsetterna. De tryckte ihop mina inre organ, inte minst lungorna och jag hade ständig ångest pga syrebrist. Jag hade även ångest pga den ytliga sociala kutymen; det fanns regler för allting. Regler för hur man ska prata, hur kultiverad man ska vara, vem man har romans med och vem som har senaste modet etc. Jag minns knähundarna, stora skryt-speglar som var ihopsvetsade i två delar, stora middagsbjudningar och frasiga klänningar. Jag avskydde alltihop. Jag var djupt olycklig och kände mig instängd i ett fängelse. Jag ville fly till ett enklare liv ut på landsbygden på mina villkor, bort ifrån korrupta människor och all ytlighet. Nu med de ögon jag har idag, kan jag se att de fattiga på landet idealiserade mitt liv och jag deras.

Rena sina tidigare liv kan förlösa mycket.

Rena med Emotion Code

Såhär blev min rening av Rococo livet. Dessa känslor fanns kvar inom mig och släpptes under behandlingen.

Anxiety, en instängdhetskänsla.
Forlorn, ”det kommer aldrig nånsin bli bättre”.
Anxiety, en nervositet att göra fel kring det sociala.
Worry, det fanns mycket spänningar i min kropp. 
Resentment, jag var arg på mig själv för att jag var en del av en kultur jag avskydde.
Heartache, jag kände att jag inte var jag, att jag hade tappat mig själv bakom en mask.
Love Unreceived, jag kunde inte ta emot kärlek för var så svart i mina tankar och känslor.
Discouragement, jag saknade så mycket mod ens i det lilla då.
Despair, tänkte ofta ”tänk om det blir värre??”
Guilt, jag kunde inte leva upp till dåtidens krav och förväntningar.
Vulneralbility, kände att jag inte kunde lita på någon.
Sadness, allt jag kunde göra var att alstra mer ledsenhet för tankarna var så ledsna.
Despair, kände ibland att enda utvägen var att avsluta mitt liv.
Dread, hade sånt motstånd emot många socialt obligatoriska moment (middagsbjudningar, baler, picknick etc). 
Lost, eftersom jag var infödd i det här livet hade jag ingen annan stans att gå.
Worthless, jag trodde aldrig på mig själv.
Lost, jag hade ingenting att falla tillbaka på. 
Anxiety, ångest för framtiden.

Skönt att bli av med allt detta tunga. Temat i detta livet finns med i många andra tidigare liv så det är ett mönster som det är dags att bryta.

Vill du också göra en Tidigare Liv Rening?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson.

Jag jobbar med Emotion Code för att rensa på dina tidigare liv. Antingen om du redan känner till något tidigare liv, eller om jag kollar åt dig. Jag är medial så jag ser och känner in vad vi mest behöver rensa på. Ibland när vi har oförklarliga problem tex att vi fastnat i livet, finns trauma från tidigarel liv ivägen.

Ju mer tunga energier vi tar bort från ditt energifält / kropp, desto klarare kan du bli i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

Hela behandlingen sker på distans. Du mejlar mig och du berättar vad du behöver hjälp med och efter betalning sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en Tidigare Liv rening, eller för att ställa frågor. Vi hörs!