Tarot: Riddare i svärd

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en riddare med draget svärd på vit häst. Hästen ser livrädd ut. Riddaren har en pretantiöst dekorerad klädnad och häst. Hans sporrar är sylvassa. Fem fåglar flyger ovanför som en symbol för kaos. Samma oroliga himmel som kortet innan, Page i svärd. Den här Riddaren har nu erfarenheten som Pagen saknade. Samma iver men nu handlar det om en verbal attack. Den här personen är inte lättledd som Pagen. Han är bullrig och är fullt utrustad att backa upp sitt bullriga språk med handling. Här har man tappat tålamodet och känner sig så utrustad med argument, bevis, kunskap, utbildning, fakta att inget kan gå fel, man bara måste vinna. Riddare i svärd hade attackerat dig med statistik eller en kalkyl, en teori eller ett ultimatum. Det finns något frustrerat, kanske förtvivlat över den här karaktären, som att han ger någon en sista chans att få bli hörd och tagen på allvar. 


Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Riddare i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när någon har tappat tålamodet och tar bladet från munnen. Någon vill säga något som brådskar. Man måste få säga sin mening och man är inte tolerant för svaret. Svaret måste vara “rätt” och rådet blir att tillfälligt stryka den här personen medhårs och åtminstone se till att han / hon känner sig hörd. Kanske har du inte lyssnat tidigare? Kanske är Riddarens frustration befogad? Se också till att Riddaren inte bossar runt dig med sina krav bara för att han / hon är upprörd för tillfället. Ni kan prata igen när personen är lugnare. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Riddare i svärd: Förkunnare, anförare, attackerade, snabba beslut, aggressiv, ultimatum, klippa med folk, göra något rätt och riktigt, sätta ner foten, inte ta något skit. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu