Tarot: Kjejsarinnan


Tarotleken är Kjejsarinnan kort nr 3 i stora arkanan, styrs av Venus, förknippas med oxens sjärntecken och symboliserar Matriarki. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar en kvinna av position omgiven av symboler för hennes rikedomar och inflytande. Kjejsarinnan är havande, en symbol för liv, fertilitet, möjligheter, vitalitet, ungdomlighet. Hon har förvärvat bördig mark, boskap, mannar och rikedommar. Inget fattas henne. 

Hon bär ett diadem av 12 stjärnor. Det är hon som är den 13e stjärnan, alltså det gudomligt kvinnliga, Prinsessan Aurora eller en “Starseed”. Hon är potentialen, pusselbiten som aktiverar de andra 12. Hon är en aspekt av Dig. Du är också den 13e stjärnan som har kraften att aktivera. 13 är ett heligt kvinnligt tal som förvritdits, dolts och smutskastats i årtusenden (tex Jesus hade inte 12 lärjungar, utan 13 med den viktigaste av alla, nämligen Maria Magdalena. Kjejsarinnan är en aspekt av Maria Magdalena). Men kraften av talet 13 vaknar nu upp; det är den kärleks-revolution vi ser idag av fria individer som skapar i ett flöde. Som inte följer normen, konventet, dogman, som bryter regler, spränger gränser, ställer sig i båten och kramar träd. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Kjejsarinnan kommunicerar kortet olika. 

Kjejsarinnan bär på en gåva. Hon visar att för att nå högre måste vårt Rotchakra vara välmående först. De högre chakrana närs av det innan, så allt börjar med Rotchakrat. Kjejsarinnan har mark, boskap, mannar, mat och rikedommar. Hur ser rikedommarna ut i ditt liv? Har du en välbyggd materiell grund? Inte sällan vill “andliga” personer hoppa över Rotchakrat för att gå direkt till Kronchakrat. Pengar är “fult” och mode är “ytligt”. Men ett dåligt närt Rotchakra skapar en dominoeffekt av växande problem. Allt ska integreras och Kjejsarinnan visar att det finns inget fult med detta.  

Detta tarotkort kommer ofta upp i mina läggningar när man har trygghet inom sig själv, grunden är på plats och man är redo att växa (jorden är bördig för fröet). Man har höjt sig över offermentalitet, litenhet, rädslor. Man följer inte fårskocken längre utan leder sig själv. Kanske ska man “föda fram ett nytt projekt” eller man har vårdande ansvar för någon. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Kjejsarinnan: Gudinnan, Moder Jord, Rikedom, Kreativitet, Vårdande, Moderskap, Skönhet, Divine Feminine, Växande, Förkoppsligande, Ledarskap, Matriark, Venus, Fertilitet, Maria Magdalena, Prinsess Aurora, Naturen, den bördiga jorden för fröet, Rotchakra

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu