Tarot: Kjejsaren

Tarotleken är Kjejsaren kort nr fyra i stora arkanan, styrs av Mars, förknippas med vädurens sjärntecken och symboliserar Patriarki. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar en inflytelserik man sittande på en tron i rustning och dyrbara textilier. I klassik Rider Waite Smith tarotlekar sitter Kjejsaren i öken med berg i bakgrunden. Det är hans mark, han är ett med bergen. Orörlig, okuvlig, omutbar. Han är ledaren som leder ledare. Allas urfader.
Trots ökenlandskapet finns där vatten. Det symboliserar att Kjejsaren kan förvalta öde landskap till livgivande marker för både människor och djur. Han har erfarenheten, medlen, sina allierade och integriteten att fullfölja även de svåraste av utmaningar. Han reser sig inte från sin tron om det inte finns en anledning. Han slösar inte med resurser. Han investerar inte i dölägen. Han ser möjligheter och inväntar perfekt timing. Kjejsaren vet sitt värde 100%. Han jobbar bara med de som respekterar honom. Han har den yttersta värdigheten, effektiviteten och hans ödmjukhet finns i att han är realistisk. Han är en Sanat Kumara; en förvaltare av vår planet. Kjejsaren är ramen åt Kjejsarinnan. I den ramen kan hon tryggt blomma och hennes blomstring ger näring åt Kjejsaren. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Kjejsaren kommunicerar kortet olika. 

Kjejsaren bär på en gåva. Leder du ditt eget liv? Styr du eller någon / något annat? Har du klarhet framåt? Tydliga mål? Ett balanserat Solarplexus chakra är förutsättningen för att kunna integrera Kjejsarens gåva. Att kunna kanalisera stora mängder energi till ett mål men behålla lugn och fokus. Ett svagt Solarplexus chakra skapar självtvivel och man tror på den man sist lyssnat på. 

Detta tarotkort kommer ofta upp i mina läggningar när någon har bestämt sig och kommer genomföra sin plan. Även att man är oflexibel, burdus, saknar inkännande. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Kjejsaren: Fadern / Guden / Patriarken, Ansvar, Grundad, Disciplinerad, Integritet, Ledarskap, Rikedom, Förvaltande, Trygghet åt andra, Funktion, Divine Masculine, Konservatism, Solarplexus chakra, Mars, Sanat Kumara (Jordens förvaltare). 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu