Tarot: Kejsaren

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Kejsaren kort nr fyra i stora arkanan, styrs av Mars, förknippas med Vädurens sjärntecken och symboliserar Patriarki. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar en inflytelserik man sittande på en tron i rustning och dyrbara textilier. Kejsaren sitter i öken med berg i bakgrunden. Det är hans mark, han är ett med bergen. Orörlig, okuvlig, omutbar. Han är ledaren som leder ledare. Allas urfader. Han har en stor vitalitet och immunförsvar; både ett fysiskt och ett spirituellt. Han hade aldrig kunnat stå emot alla som gör anspråk på hans tron annars.

Trots ökenlandskapet finns där vatten. Det symboliserar att Kejsaren kan förvalta öde landskap till livgivande marker för både människor och djur. Han har erfarenheten, medlen, sina allierade och integriteten att fullfölja även de svåraste av utmaningar. Han reser sig inte från sin tron om det inte finns en anledning. Han slösar inte med resurser. Han investerar inte i dölägen. Han ser möjligheter och inväntar perfekt timing. Kejsaren vet sitt värde 100%. Han jobbar bara med de som respekterar honom. Han har den yttersta värdigheten, effektiviteten och hans ödmjukhet finns i att han är realistisk. Han är en Sanat Kumara; en förvaltare av vår planet. Kejsaren är ramen åt Kejsarinnan. I den ramen kan hon tryggt blomma och hennes blomstring ger näring åt Kejsaren, de är Twinflames.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Kejsaren kommunicerar kortet olika. 

Kejsaren bär på en gåva. Leder du ditt eget liv? Styr du eller någon / något annat? Har du klarhet framåt? Tydliga mål? Ett balanserat Solarplexus chakra är förutsättningen för att kunna integrera Kejsarens gåva. Att kunna kanalisera stora mängder energi till ett mål men behålla lugn och fokus. Ett svagt Solarplexus chakra skapar självtvivel och man tror på den man sist lyssnat på. 

Detta tarotkort kommer ofta upp i mina läggningar när någon har bestämt sig och kommer genomföra sin plan. Även att man är oflexibel, burdus, saknar inkännande, rigid och fixerad. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Kejsaren: Fadern / Guden / Patriarken, Ansvar, Grundad, Disciplinerad, Integritet, Ledarskap, Rikedom, Förvaltande, Trygghet åt andra, Funktion, Divine Masculine, Konservatism, Solarplexus chakra, Mars, Sanat Kumara (Jordens förvaltare). 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.26.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png