Tarot: Ja, Hon Vill Ta Nästa Steg Med Dig

Här har vi en Tarot reading som visar någon har behövt lite tid för att landa i sina känslor och resultatet ser väldigt positivt ut! 

• Dåtid (Kortet längst till vänster): Fyra i Bägare. Här behöver man tid. Man är inte mottaglig och öppen för något. Lämna personen i fred. 

• Nutid (De två korten i mitten): Nio i Mynt och Ess i Bägare. Den här kvinnan växer i trygghet och kärlek när hon blir bemött med medkänsla och tålamod. Hon behöver känna att det är ok att behöva tid – då blommar hon upp. 

• Motorn (Kortet längst ner): Tio i Bägre. För innerst inne längtar hon efter en lycklig relation med löfte om famlij. Kanske har hon blivit sviken tidigare? Något har gjort att hon stoppat den här drömmen allra längst in i sitt hjärta. 

• Den aktiva energin (Kortet längst upp): Högprästinnan. Det här är en känslig kvinna som behöver få tid att känna in sin intuition. Hon är mer emotionell än intellektuell. 

• Den framtida energin (Kortet längst till höger): Styrkan. När hon får rätt stöd och kärlek kan hon gå hur långt som helst. Hennes kvalitéer kommer fram. Härifrån vill hon vidare in i en helt seriös relation med dig. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu