Tarot: Eremiten

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Eremiten kort nr nio i Stora Arkanan, förknippas med Jungfruns stjärntecken och symboliserar inåtgående. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar en Sage; en äldre man som går med en gyllene käpp på snöiga berg hållandes en lykta med en stjärna i. Han har en grå mantel med huva på sig som symboliserar neutralitet. Varsig svart eller vit utan Eremiten har trancenderat ytterligheterna. Det finns en gammal man inom oss alla som håller upp ljuset för andra och visar vägen. 

Eremiten bär på en gåva. När du lär dig älska att vara ensam, behöver du inte längre hålla fast vid toxiska relationer. Du kan avböja utan rädsla. 

Eremiten kommer upp i mina läggningar när någon vill / behöver dra sig undan. Ensamhet, avskildhet, tystnad, retreat kan behövas. Man tar en personlig time-out för att tänka över saker i sitt liv. Man kan vara en ensamvarg. Man går djupt i sig själv för att finna svaren och mogna. Det kan bero på trauma, PTSD, ångest, depression, emotionell stress, du kan ha ett uppvaknande som kräver din avskildhet, du kan behöva tänka över ditt sociala liv och planera om livet i allmänhet (https://sv.wikipedia.org/wiki/Eremit)

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Eremiten: Stigfinnare, Solitär, inre Mognad, Visdom, Klarhet, Enkelhet, Retreat, Tystnad, Introvert, Lärd. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.26.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png