Tarot: Du Har En Hemlig Beundrare

Här har vi en Tarot reading som visar någon som har lagt mycket energi i det dolda för att få dig. Personen har bara ögon för dig och du sitter på en piedistal. Det finns en touch av besatthet och i värsta fall kan du fått en stalker på halsen. Hade Djävulen dykt upp i läggningen hade jag avrått dig. Men personen har nog med grundning för att kunna erbjuda dig något intressant i kärlek. 


• Dåtid (Kortet längst till höger): Sju i Mynt. Ett av mina sociala-media-stalker kort. Man tittar och tittar. Man läser allt man kan komma över för att ‘lära känna’ personen på säkert avstånd. Man har inte tillgång, utan tar allt man kan hitta så länge. Man jobbar upp en längtan inom sig. En tom och halv-patetisk fas. 

• Nutid (De två korten i mitten): Månen med Page i Svärd. En ung nyfiken energi med en hemlig crush. Man har konceptualiserat och ‘compartmentalized’ sina känslor, motiv och vem du är också. Så här behöver man tas ner på jorden och få kontakt med verkligheten. 

• Motorn (Kortet längst ner): Magikern. Idén som måste bli verklig. Personen har storslagna planer för er framtid. Du kan känna att du har svårt att leva upp till förväntningarna den här personen har byggt upp inom sig. Är dom kär i dig eller sin bild av dig?

• Den aktiva energin (Kortet längst upp): Stjärnan. Igen en ideaslierande energi. Du är allt för den här personen. Men eftersom personen inte känner dig blir det lite skevt. 

• Den framtida energin (Kortet längst till höger): Page i Mynt. Personen kommer fram och bekänner färg. Och erbjuder dig det finaste han har, sitt mynt. Personen vill ge ett försiktigt men solid intryck. Och vi måste beundra modet i denna unga Page, personen kan bli intressant längre fram! Best case scenario är att du är personens allt även 15 år fram i tiden. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu