Guide till Manifestering

  Guide till Manifesting är här för att visa dig ETT misstag ingen verkar ta upp för att bli riktigt vass på att manifestera. Det finns så mycket litteratur och information om manifesterandets konst idag, men alla tycks missa detta grundläggande fel. Om du justerar det kan få en ström in av sånt du vill ha. Kevin Trudeau och Bob Procor i all ära, men detta misstag har de ännu att prata om. Den här artikeln handlar om just precis det. 

  Vad är manifestering?

  Manifestering är det man tidigare kallade för ‘Witchcraft’ eller ‘Sorcery’. Alltså att man går tillbaka till Source, Källan, för att styra energiflödet.

  Idag heter det att manifestera och det betyder kort och gott att man tänker sig något man vill ha, någon man vill ha, något man vill uppnå, något man vill uppleva och får den visionen eller drömmen att bli verklig genom positiv tankekoncentration. Man aktiverar alltså en timeline, eller tidslinje så att det blir den tidslinjen som blir ens verklighet. 

  Det vi kallar “framtid” är endast en myriad av olika möjliga scenarion, alla representerar en egen tidslinje. Det finns miljoner möjliga framtidsscenarion för din nästa sekund, men 99% av dem är så osannolika att de inte kommer slå in. Däremot kanske 1-3 st är mer sannolika och beronde på hur du fokuserar kommer du själv att omedvetet välja ett av dem. 

  När vi pratar om en mer osannolik tidslinje som någon önskar sig, krävs det mer arbete för att aktivera den så att den “hakar i” med vår verklighet.

  Låt säga att Mia vill erhålla en miljon kronor under 2019. Hon har då ett år på sig att fokusera all sin positiva koncentration på de här pengarna och i processen även klara av att vibrera i en frekvens av fullkomligt tillit till att det ska bli så. Så ser formulan ut idag när vi pratar om manifestering. 

  De som är duktiga på att manifestera kan drömma om en miljon och som Kevin Trudeau strax efter få de pengarna. (Han hittade en väska på gatan och återlämna den till ägaren som gav honom en överdådig hittelön, för alla mannens affärsplaner fanns i väskan). De som är mindre vassa på att manifestera kan hålla på hela livet och drömma om den där miljonen som aldrig kommer. 

  Varför? Vad är det för skillnad på Kevin och Mia?

  Misstaget med manifestering ingen talar om

  Om vi ska förstå manifestering måste vi titta på kvantfysiken, alltså den förklaringsmodell av verkligheten som är icke-linjär. Den är Quantum, dvs den går i alla riktningar, den har inga gränser, den är “multi” alltså den kan ha fler nivåer av sanning och alla nivåer är valida. Här finns det flera skickt av verkligheten, alla lika verkliga på sitt sätt. 

  Kvantfysiken beskriver tex människans kropp som att vi har många kroppar. En av dehär kropparna är ditt elektromagnetiska fält. Det är här du har den vibb du strålar ut till din omvärld. Om du är toxisk kommer ditt fält att vibrera så och andra kommer ta avstånd för de känner instinktivt att toxisk energi inte är önskvärt för dem. Om du har ditt fält i en glad, varm, öppen, kärleksfull frekvens kommer du dra till dig människor som en magnet. 

  Dock, det går inte att fejka frekvenser genom att lådsas vara varm. En bitter person som lådsas vara varm kommer ändå att upplevas som bitter i maggropen på de som träffar honom/henne. Vi kan läsa varandra så otroligt på pricken för det är vårt Högre Jag och vårt undermedvetna som tar in information som ligger bortom rationaliteten, egot och intellektet.

  Du ser kanske vart jag är påväg här. En person som bär på bitterhet, hopplöshet, uppgivenhet, vanmakt, vrede, sorg, misslyckanden kommer ha väldigt svårt att manifestera. Även om vi gör allt rätt enligt konstens alla regler, bär vi på så tunga energier och karma att vi kommer vi få liten eller ingen framgång alls med vårt manifestationsarbete. De här tunga energierna måste tömmas helt enkelt. 

  Ju renare ditt fält är, desto snabbare kan du manifestera.

  Rena ditt fält och börja manifestera!

  Töm de tunga energierna

  Energimässig hygien helt enkelt. Likaväl som du borstar tänderna två gånger om dagen, hur ofta tömmer och renar du ditt fält? Och jag menar inte med rökkvarts och vit salvia här, jag menar tömmer ditt undermedvetna och dina cellminnen från olika trauman som fastnat där och tar över hela ditt fält.

  När vi har tömt dina lågvibrerande känslor kommer du märka att du inte bara blir lättare och lättare i kroppen, ditt liv kommer bli lättare, andra kommer dras till dig och dina önskningar börjar slå in.

  Sen fyra år tillbaka pratar jag med 300 personer månatligen i mitt arbete som medium och vägledare. Det blir väldigt många människor jag tonar in på och läser av. Jag möter bittra människor som säger “jag är jättepositiv” men ens vibb ljuger inte. Eller den som är jätteledsen och vill hålla upp ett sken av glädje och lycka. Allt det här är 100% mänskligt, det är ingen som dömmer någon. Men det är få människor som är helt rena i sitt fält. De enda jag kan tänka mig som är det eller har ambitionen att bli det, är bl.a. du som hittat hit som har tillräckligt driv att bli vass på manifestering att du är villig att göra det som krävs – för du har en dröm. Och jag saluterar dig, för om alla tänkte så, att de skulle rena sina fält, skulle vi få den vackraste av världar. 

  Såhär arbetar jag med dig

  Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. För att rena ditt fält skannar jag dig för blockeringar och plockar effektivt bort de blockeringar jag hittar. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då finns jag här för dig.

  Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

  Det är rekommenderat att man börjar med att ta bort sin Heart Wall. Det finns negativa situationer från vår barndom som omedvetet färgar vår självbild och kapacitet i livet. Det är väldigt skönt att få lägga allt det bakom sig. Vill man bli ännu vassare går man vidare med en Chakra Cleanse eller om man har något specifikt man vill jobba på. Ju fler blockeringar vi tar bort – desto renare fält för dig. 

  Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

  Klicka här för att beställa en tömning, jag mejlar dig efter betalning så diskuterar vi och stämmer av dina behov. Har du frågor inför behandlingen kan du mejla mig här.

  Close Menu