Du Blir Dina Tankar

Du blir dina tankar heter det ju, men hjärnan har ett komplicerat signalsystem som bokstavligt talat skapar de tillstånd i kroppen som de tankar du har. Negativt tänkande har en oerhört skadlig effekt på vårt fysiska och psykiska mående. 

En *studie i psykologi visade att de som är deprimerade har en vana att tänka självkritiskt, alltså ”negative self talk”. Så hur är det med tankesnurret? Vi har väl alla hamnat i en negativ tankespiral och vet hur snabbt det drar med sig både känslor och fysiskt mående. 

Tankar skapar känslor och känslor skapar tankar

Hjärnan fungerar så att när du väljer att tänka en särskild tanke, skapas en biokemisk reaktion i hjärnan, varpå hjärnan utsöndrar kemiska signaler som gör att kroppen nu känner exakt som din tanke var. Känslan du får skapar sen tankar som liknar känslan. 

Så varje tanke du tänker, producerar en kemikalie som matchar en känsla.

Hur är det då om det finns gammal svek, sorg, bitterhet, trauma inom en person sen åratal tillbaka? Jo dessa känslor skapar tankar som skapar känslor och loopen går runt runt. Tillslut har vi ett helt tillstånd som styr hur vi andas, vår matsmältning, vårt blodtryck, våra hormoner –  ja hela din kropp BLIR den tanke du just tänkte. 

Hjärnan utför sitt jobb 100% korrekt, dock är det vi som har ett val hur vi ska tänka och slutligen må. 

Negativt tänkande skadar både kropp och psyke

Ofta har vi särskilt mycket av vissa känslor inom oss. Endel har en tonvikt åt vrede, andra massa tårar, många har rädsla och ångest, endel känner ofta misslyckande. Har vi obearbetat trauma i bagaget sitter det där och påverkar oss undermedvetet dag som natt. 

• En person med mycket gamla arga känslor tex från oförrätter, kommer automatiskt att tänka många arga tankar. Arg på trafiken, arg på små misstag, arg på förseningar, arg på vädret, arg på glada människor etc. 

• De rädda ser faror och risker med allting. De har fastnat i en loop av worst-case-scenario. De har ofta mycket spänningar i kroppen och ett nervsystem i ständigt alarm (sympatikuspåslag), igen du blir dina tankar.

• En person som bär på ett gammalt misslyckande, kommer tänka tankar om att han / hon är misslyckad genom livet, jaga bekräftelse, vara väldigt hård emot sig själv och aldrig duga inför sig själv. 

Så vi fastnar i ett känslo- och tanketillstånd från de gamla negativa känslor som finns i vårt bagage. Detta sliter oerhört på kroppen. Vårat psyke blir då vår fiende, istället för en resurs.

Bryt den negativa spiralen 

Antingen bemästrar du dina tankar eller dina känslor. Att bemästra tankar går, men är ett av det svåraste en människa kan göra. Att få tyst på hjärnans ”tjatter” kräver något extra. 

Det man däremot kan göra relativt enkelt, är att släppa ut gamla obearbetade känslor som blivit kvar i kroppen. Känslor, precis som tankar, är bara energi. Vi tömmer hårddisken från gammalt skräp så att ’datorn’, alltså du, kan fungera optimalt.

Töm din negativa känslohistoria och tankarnas kvalitet förbättras!

Från din tid i din mammas livmoder fram till dagens datum har du samlat på dig ett visst antal obearbetade känslor som sitter överallt i din kropp. De samlas gärna där kroppen har en svaghet, tex en skada eller ett inre organ som är lite nedsatt. Och de samlas gärna där det redan finns mycket negativ energi, dvs mycket av sånna obearbetade känslor, kallade ”Trapped Emotions”. 

Där trapped emotions ansamlar sig drar de även ner funktionen i kroppen. De sitter där 24/7 och strålar ut negativ, låg energi och påverkar vävnaden där. Levern bär tex på känslor som Vrede, Depression, Bitterhet, Skuld, Hat, Frustration och Agg. Att ha 15 st sånna känslor runt din lever skapar en dålig miljö. Tänk själv om du delar en 1:a med en inneboende som går runt och osar dessa känslor – tillslut börjar du själv att må dåligt. 

Det vanliga är att vi har flera hundra trapped emotions i oss. Är man känslig eller högsensitiv har man betydligt större mängd. En person som tar livet med en klackspark och blir föga påverkad av händelser, har man troligen en ganska liten emotionell historia att tömma ut. Och vise versa, är man en animerad emotionell och intensiv person med stort djup och känslighet, ja då finns det en heldel jobb att göra!

Men vad händer då när man börjar rensa bort de här gamla känslorna? Jo hela systemet börjar tillfriskna. Kroppen avlastas att kunna göra sin grej i lugn och ro. Och i en kropp som är lättare från tunga negativa känslor, blir tankarna automatiskt lättare också. Detta är Body-Mind relationen. Tankar påverkar känslor och känslor påverkar tankar. 


Jobba vidare med mig

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina har basmedicinsk utbildning och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig efter varje behandling mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, på en Allmän Tömning, en Heart Wall Borttagning, Traumpa Paketet eller något annat av mina paket, så bokar jag in dig eller om du har några frågor. Jag jobbar snabbt och effektivt, oftast kan jag börja med dig ett par dagar efter betalning. Vi hörs snart!

*)Psykolog studien: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2899011/