Vågens personlighet


Vågens personlighet styrs av följande system:

Element: Luft.
Hus: 7e Huset för äktenskap.
Energi: Kardinal.
Symbol: Vågskålen.
Styrande planet: Venus.
Tarotkort: Rättvisan.

Jag brukar säga att ni ’fight like you fuck’. Och inte tar vågen offence. Ni är stolta över era krigsfasoner, ni skapar konst av allt – kärlekslivet som dispyten vid köksbordet.

Vågens personlighet är det mest eldiga av lufttecknen. Kanske är det därför ni framstår som så samlade och sammansatta? Ni vet damn väl att nästa bråk väntar runt hörnet. Och det kan vara ett par rullande ögon, fallande armar, löst vickande med huvudet. Ni bråkar med kroppsspråket först och främst. Detaljerna lämnar ni till den som blir vansinnig över era subtila provokationer. Ni vet precis vad som provocerar er motpart till vansinne, ni kalkylerar noggrant den detalj som kommer putta dem över kanten, sen kan ni fascinerat titta på hela skådespelet – det var ju trots allt de som hoppade över kanten, no? Inget livar upp en Tisdag i November som vågens personlighet. Never a dull moment.

Vågar tycks ha ADHD eller ADD. Rastlösa i självaste kroppen, lider av en tortyrliknande kunskapstörst, ni hugger nästa bit innan första blivit svald. Men lugn. Med åren har du anskaffat en gedigen kunskapsgrund som kommer sätta dig i respekt.
Vågar mår väldigt bra att ha jord (Oxe / Jungrfru / Stenbock) eller fixerat tecken (Oxe / Lejon / Skorpion / Vattuman) i sin måne eller AC – det ger den förankring som kan göra vågen sant balanserad.

är det nått tecken jag skulle kalla Markatta är det en sund, frispråkig våg i sitt rätta element med ett välutvecklat Solar Plexus chakra. En girl boss med förlängda ögonfransar och skor för en månadslön. Den typ av våg som blivit en ryggradslös dörrmatta, har lite jobb att göra på sitt Solar Plexus Chakra. Och kanske är det varför ni är så fräsiga? Ni vet riskerna med motsatsen; dörrmatta har ni redan provat och går aldrig tillbaka, eller hur?

Det finns något så Rock n’ Roll över Vågar. Med den ständiga ”I woke up like this” looken av laid back perfektion. Lagom ruffsigt hår, glitter i ögonen och varför ser en gammal sliten t-shirt så jävla snygg ut på vågen?! Not fair.

Ni jobbar lika hårt som ni festar.

Det kan finnas en knivskarp disciplin hos er, stryda av ett högre syfte att stå till tjänst, likt Jungfrun.

Många säger att den bästa relation de nånsin haft, var med en Våg. De blir aven utmärkta föräldrar som med stor omsorg ömsom älskar kravlöst, ömsom ställer rätt krav. Inget barn vill växa så mycket, som i ögonen på en Våg förälder. Ni blir utmärkta ledare med er kardinala kvalité och känsla för rättvisa.

Kärlek för Vågen

Kommer till sin rätt i en balanserad kärleksrelation. BEHÖVER en livspartner för att känna sig hel och välmående (som tvillingen som söker sin andra tvilling). Blir ofta andras ”bästa relation nånsin” även om de gjort slut med personen. Är ideala partners, föräldrar och älskare.

Lägger stor möda på hus och hem, matlagning, att vara fräsh och intressant för sin partner. Lättsamma och flexibla. Kan vara mentalt otrogna och längta tillbaka till en svunnen romans. Kan vara överdominanta, kan behöva en partner som underkastar sig. ”Gör bara som jag säger så blir allt bäst”. Vågen behöver lära sig att vara mer ömsinta och mjuka och lita på att andra har sin väg och det är ok. 

Vem är Karolina?

Karolina EleonóraEmotion Code Healer

Solen i Tvillingen 0 grader / 8e Huset :: AC i Vågen :: Månen i Skytten :: Mercurius i Tvillingen :: Venus i Tvillingen / 8e Huset :: Mars i Oxen / 8e Huset :: MC i Lejonet :: Norra månnoden i Lejonet / 10 Huset :: Pluto i första huset :: Välaspekterad Venus med många trines :: Chiron i Oxen / 8e Huset :: Lilith i SkorpionenHej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.