Vad är Demoner?

Demoner kommer i många olika former och typer.

Demoner, eller lägre Astral / 4D entiteter, har varit endel av människans problem och bekymmer sen vi föll under Atlantis sluttid. Det kan låta lite fanatiskt frikyrkligt att prata om demoner, det kan låta lite” Livets Ord”, visst. Men alla vet vad en demon är och för enkelhetens skull använder vi det ordet nu. Personligen har jag inget emot frikyrklighet i princip, alla finner sin egen väg.

Demoner kommer med en gåva

Indirekt är demoner våra lärare. De visar oss ju att vi själva måste ta ansvar för våra tankar, känslor, handlingar, avsikter, beslut, stagnation, övertygelser, vanor osv. De ger oss ett incitament att ta tillbaka dem vi vet att vi innerst inne är – goda, kraftfulla och vackra själar. De ger oss vad jag kallar ”healthy resistance”; det motstånd som kan få våra själsliga muskler att växa. Men de förstör och förvrider så mycket och stoppar vårt ljus, att vi tillslut kan tro att upp är ner och ner är upp, att vi tappar vår ursprungs energi och istället blandas upp med deras mörker och börjar agera utifrån deras agenda; vi blir infiltrerade i olika grad.

Det finns olika nivåer på mörkrets olika väsen. Mörkret är en Kingdom / Rike i sig själv med olika nivåer och graderingar, precis som ljuset har. I det ljusa riket finns olika nivåer där de lägsta är Elementarer, sen låga naturväsen som knytt / tomtar, högre naturväsen som älvor och alver, sen änglar sen Ärkeänglar tex. Och samma gäller mörkrets rike. Högst upp i mörkrets Rike finns över-Demoner (Lords) och dessa har en övergripande negativ effekt tex på hela länder. De lägre stående demonerna attackerar människor, särskilt de som har olika beroenden (alkohol, narkotika, tabletter, spelmissbruk, porr etc). Det verkar finnas 10 nivåer på ljus och mörker.

Typer av mörka attachments:

• Mörk energi utan intelligens. Den bara finns där.
• IA energiformer. Sätter sig som ett svart nät och kväver effektivt din energi så att du inte kan känna din egen essens i kroppen. Gör oss otrygga, oroliga, splittrade och vilsna. Din egen essens gör dig trygg.
• Parasiter, när demoner börjar suga energi ur tex dina chakran och göds av dina starka känslor.
• Implants. Dessa sitter ofta och skickar ut en störande frekvens som överröstar din egen frekvens och stör dig. Det kan tex vara ett brummande ljud i bakgrunden som du inte märker förrän det tas bort.
• Mörka spirits, naturväsen som gör hyss.
• Allmänna demoner, attackerar oss människor.
• Over Lord demoner som attackerar tex länder eller väldigt kraftfulla själar.Hur demoner attackerar

Demoner försöker hitta dina svagaste punkter och attackerar genom att få dig att själv sätta dig i klistret:

De försöker få dig att komma i affekt. De älskar när du är förbannad, gormar och tappar balansen. Då blir du ännu svagare och då kan de gå in och skapa negativa kedjereaktioner på olika sätt inom dig.

De attackerar de ljusaste själarna genom att ge sig på den personens närmaste. Det är inte ovanligt att de får din partner att såra dig, får din bästa vän att svika dig, får dina föräldrar att ständigt vara nedlåtande, får dina syskon att vända dig ryggen, får dina barn att vara jävliga. De kan i princip påverka vem som helst runt dig negativt bara för att göra dig krossad. Gå inte på det. Människan är i grunden god. Om någon gör något vidrigt emot dig, har den personen inte agerat utifrån sin sanna essens. Denna vetskap öppnar också för att lättare kunna förlåta de som gjort hemska saker emot dig.

De försöker locka dig att göra moraliskt förkastliga saker. Droger, promiskuitet, ha-begär, själviskhet, otrohet, skyfflar över ansvar på andra, olika typer av vårdslös gränslöshet, kriminalitet. Alla vet ju vilka de 7 dödssynderna är. Gör dem inte helt enkelt.

De försöker hålla dig liten och rädd. De ger dig mindervärdeskomplex, avundsjuka, skam, de förstärker paranoja, utvecklar självhat inom dig och liknande.

De försöker få dig att inte ta tag i ditt liv med sånt du vet du borde. När du inte är på topp, ditt hem inte ger dig Zen, när du inte sköter dina papper, inte äter ren mat, inte tränar är du försvagad. Det är en grogrund för demoner att kunna fortsätta förstöra. Håll dig och ditt liv alltid på topp och gör det till en prioritering.

Attackerna kan även vara att sätta ner din fysiska kropp och orsaka värk, utslag, infektioner, kroniska sjukdomar, psykiska problem och alla möjliga symptom.

De vet exakt vem du är och vad dina värsta farhågor är och det är dit de går för att förstärka en negativ självbild inom dig. För de största själarna, har demoner redan koll på att du är påväg att födas och de står beredda redan när du är nyfödd. De har fått för sig att ditt ljus är ett hot och att deras uppgift är att ta bort ditt ljus och fälla krokben på dig.

Kan vi skylla på demoner?

Nej. Du bär såklart det yttersta ansvaret för ditt liv och leverne och det är väl en himla tur? Men du kan alltid be om förlåtelse om du gjort något dumt. Du kan alltid bli lite bättre dag för dag. Du kan alltid öka din medvetenhet.

När du har vana att meditera kan du utveckla känslighet nog för att känna när de försöker ta sig in i ditt energifält. Du kan tex se färgen de har. De flesta är svarta, gråa, bruna, några kan försöka luras och vara vita. Och om du är en väldigt stark och ljus själ – de försöker hela hela tiden. Tar du bort 1-2 st på morgonen kommer de gärna tillbaka under natten. Så ta för vana att rensa bort allt på morgonen. På mig vill de gärna kliva in via huvudet och ge spänningshuvudvärk som kommer på morgonen, nästan alla sitter från hjärtat och uppåt på min kropp. Man kan lätt ha över 30 st på sig. Har man aldrig rensat bort demoner kan man ha ännu fler. När man får en rutin kommer bara enstaka och i.o.m att du kan känna när de försöker borra sig in, kan du dra loss dem direkt innan de lyckats. Vilken sucker punch!

Jag märker i mitt arbete att det finns olika typer. Endel är rasande aggressiva, de vrålar och försöker skrämmas. Endel är slemmigt kvävande mörka, andra är helt tysta, endel skapar kaos, endel psykar genom att upprepa fraser i ens huvud, endel sitter bara framför ens energifält för att skymma sikten så man känner sig vilsen och instängd i sitt liv, endel är jättestora, andra mindre, många är faktiskt trötta och uppgivna när man hittar dem. De har lagt eoner av tid på att förminska ljuset på planeten jorden och är slutkörda, de ger villigt upp. De har ändå inte vetat vart de ska ta vägen så på så vis är det synd om dem. De irrar runt i en mörk verklighet, omgivna av ljusa stora själar som de omöjligen kan utplåna.

Demoner är ju entiteter som har lika stor rätt till liv som någon annan livsform. De är eteriska ja, men de är livsformer likväl. De tror att mörker är så bra och så kraftfullt. De har inte insett att ljuset alltid är mer kraftfullt än mörkret och när de inser det, vill de inte sällan hoppa över till ljuset.

Demoner kan försöka splittra dig från de personer du egentligen älskar och behöver allra mest. Göra dig grymt kluven. Inte sällan har de högsta och kraftfullaste själarna en eller flera personer i sitt liv, som skyddar dem. De skyddar genom att de tex grundar energin, skyddar dig med sin energi när du sover, ger dig trygghet och balans etc. De människorna vill du ju inte bli av med. Men om ni bråkar hela tiden kan du komma att känna att du måste få bort dem ur ditt liv. Då är det bättre att hacka problemet på ett sätt där ni slipper hamna i de hjulspår som skapar problemet. Alla har inte lyxen att kunna prata om demoner med personen i fråga och att den förstår, men se då till att du iaf inte beter dig på ett sätt där det kan bli mer problem. Ett tips är att när bråket är på väg säger du ”Jag vill inte bråka. Jag känner mig upprörd så jag tar en promenad. Vill du säga något så mejla mig det”. I mitt jobb med rådgivning har jag upptäckt att om man mejlar varandra kan det vara lättare att hålla god ton. Och ta alltid en promenad el gå till gymmet när frustrationen kokar över. Ett varmt mål mat underlättar också.

Hur besegrar man det?

Heder, bra värderingar, integritet, inre Zen, respekt för andra och sig själv. Att hålla så hög standard för dig själv och att återkomma till meditationer där du blir din inre kärna av godhet. Att nära ett liv i balans. Att inte engagera sig i sånt som kan rucka din balans. Att veta vem du är och inte är. Att ha en nivå av energi- och kroppsmedvetenhet att kunna känna när du inte är dig själv och tänka ”hey detta är ju en attack, detta är ju inte jag”.

Jag kan hjälpa dig ta bort demoner och andra negativa energiformer i min behandling Super Uppgraderingen, där jag går igenom dina chakran och tömmer de demoner som finns där. För något händer när ens chakrasystem är helt renat från dem. Du får SÅ mycket mer ljus, har så mycket lättare att stå emot lägre energier eftersom du själv uppgraderas enormt av den här behandlingen. Det är den djupaste mest avancerade behandlingen jag erbjuder.

Annars finns det annat du kan göra: skanna kroppen i meditation och känna in vart de sitter. Ta en för en. Du kan tänka dig att du sätter på dig ”glasögon” som kan se dem om det hjälper dig. Eller blunda och känn in vart energin känns tät, äcklig, ångestig, låg, mörk, kvävande etc. När du blir bättre kan du ta ett helt gäng av dem på en gång.

Sen säger du ”I Jesus Kristus namn, avlägsna dig från mig och gå till Källan / Gud för att lösas upp i ljus”.

Du kan behöva upprepa frasen ett par gånger. Men om du nämner Jesus Kristus måste de släppa enligt universell lag. Du åkallar Jesus och det räcker. Du bör mena vad du säger, kom från det högsta ljuset och kärleken. Du kan alltid kalla in Archangel Michael att assistera och hjälpa dig. Du kan fråga honom hur många gånger du vill, du är alltid värdig hans hjälp.

Är demoner farliga?

Nej. Tro inte för en sekund att de är farliga, däremot kan de under tid försvaga oss så att vi blir sjuka. Många med kroniska hälsoproblem har demoner som tar deras livskraft och försvagar inre organ etc. Psykiska sjukdomar och olika beroenden har direkt med demoner att göra. Men de kan bara göra sin grej så länge du är omedveten om dem. Kunskap är som i så många fall i livet, det bästa försvaret. De är på en högre nivå, här för att lära oss om våra egna svagheter. Visst kan de ställa till med enorma problem, men de är inte mer enorma än du kan hantera och kasta av dig – om du har kännedom om detta. Fördelen är ju att demoner visar dig precis vad du behöver jobba med, de gör det enklare för dig. Bara den vetskapen hjälper till att neutralisera det hela! Du tar deras taktik och använder den emot dem.

Får vi ingen hjälp från goda krafter då?

Jodå. Hela tiden. Och detta är lite paradoxen. Ju mer mörker på planeten, desto mer ljus. Och detta krig har pågått i eoner av tid. Mörkret slåss mot ljuset och ljuset slåss emot mörkret. Den nivån av extrem polarisering kommer förstås inte att hjälpa lösa problemet en gång för alla. Det som hjälper är när människan transcenderar polariteten inom oss, genom ökat medvetande, neutralitet, mognad, fågelperspektiv, genom att förstå att allting som händer i våra liv har ett djupt syfte och ett meddelande till oss. Fram tills att vi kommit till den nivån måste vi bekämpa mörkret för att inte helt besudlas av det. Så den olösliga kampen pågår bara så länge tills vi kan hacka detta och ta oss ut ur illusionen om polarisering i våra egna liv.

Vart är du polariserad? Var är du svart-vitt övertygad om något? Kan du lossa på det? Idag? Detta är början på slutet för det eviga myrkriget mellan mörker och ljus.

Vill du ha hjälp att rensa från demoner?

Karolina Eleonóra – Emotion Code healer och vägledare.


Hej vännen! Jag heter Karolina är medium och Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Vill du ha hjälp med att bli av med dina demoner och negativa attachments? Jag kan hjälpa dig ta bort dem enkelt och snabbt med mina tekniker. I min nya behandling Super Uppgraderingen tömmer jag 15 olika chakran från dessa mörka parasiter och befriar både dig och dem. Det kommer ge dig en full frihet och tillgång till din egen kraft igen där ditt ljus kan flöda fritt genom din kropp och hela dig, varje dag när du slipper dessa parasiter.

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, av borttagande av demoner / negativa attachments / negativa energier, parasiter m.m. så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.