Tvillingens personlighet

Tvillingens personlighet styrs av följande system:

Element: Luft.
Hus: 3e Huset för kommunikation.
Energi: Mutabel.
Symbol: Tvilling.
Strande planet: Mercurius.
Tarotkort: De älskande / The Lovers + Magikern.

En stormvind, så kan man beskriva Tvillingens personlighet. Plötsligt är den bara där, vinden, och lika plötsligt har den mojnat och förvandlats till en ljummen smekning. Tvillingen kommer med både intensitet och stor godmognad. Hon styrs trots allt av den glada, kvicka planeten Mercurius som med stor charm karvar en väg in i allas hjärtan. Tvillingen har hemliga band till alla i sin närhet, visste du det? Hon behandlar alla som sin favorit och kanske är det därför hon är så älskad av de som känner henne. Hennes fiender är just de som inte gör det – känner henne.

Tvillingen personlighet tar sig snabbt, lätt och lekfullt fram i livet. Andra ser på och känner bara vinddraget när hon dragit förbi. Hej-Hejdå. För ingen tid får spillas. Allting ska provas. Allt ska erfaras, men bara litegrann. Hon har ett mönster av att ständigt gå tillbaka till gamla ”nyheter” och återbesöka dem för att gå en nivå djupare. Och så erhåller Tvillingen sitt breda kunnande. Man kan tycka att de här varelserna är själviska, men ingen finns där med större ömhet om nöden knackar på. Tvillingen står inte ut med att se någon lida. Det vrids och vänds på lösningar, kontaktnät underrättas och vipps har du bästa läkaren, den senast metoden och din favorit choklad i knät. Seså ge mig ett leende! Jag har ännu att erfara en deprimerad Tvilling.

Tvillingens mest utvecklade chakras är såklart Hals Chakrat och inte sällan 3e Ögat. Känsligheten i en Tvilling kan ge medialitet, healing gåvor och skarp esoterisk förståelse.

Essensen av Tvillingens personlighet är som de ljusrosa blombladen i den ljumma, doftstinna luften om våren. Och älska Tvillingen som den fria figur hon är. Ställ inga krav som skulle inskränka på friheten, det är som att förstöra vingarna på en fjäril och göra den oförmögen att flyga.

Hon hatar konfklikter men när konflikten väl är där, sök skydd. Tvillingen har många strategier för att platta till ditt själv-upplevda intellekt, trycka hål på illusioner, lämna tunga argument i ditt knä och få sista ordet innan du hinner blinka. Fort in, fort ut är taktiken här. Hon ids inte stanna och lyssna på vad du har att säga, för hon vill ju inte fastna i såsiga, sega, tröga diskusioner. Hon pillar hellre ur sitt ena öga. Känner dig överkörd? Detta är ingenting Tvillingen kommer ta hänsyn till, eller känna skuldkänslor över. Hon hatar att dalta med vuxna människor.

Som Chef förväntar sig Tvillingen att du ger ditt allt. Du ska vara snabb, noggrann och munter. Du ska även visa en mjuk lojalitet till dina medarbetare så att alla känner sig varma och glada. Tvilling chefen hade fungerat bäst med en side kick; någon som kunde hantera de trögare delarna för detta är inte Tvillingens forte, som är fart framåt! Speed, motor, mål och friska visioner. Denna chef fantiserar om att sparka alla medarbetare som är tjuriga, långsamma och halvdana – de värsta folken för en Tvilling att ha i sin cirkel.

Något förvirrande kan tyckas, men Tvillingar är sanna individer och introverta ensamvargar. De astrologiska klyshorna till trots, är hon bara social på nivån av trivialiteter. Tvillingen har en enorm kunskapstörst och behov att gå framåt trots sin Mutabla energi och kan grotta ner sig i arbete, sysslor eller hobbies mycket hellre än att gå på sociala tillställningar eller sitta på en svettigt klaustrofobisk parmiddag, nej fy f*n! Med åren utvecklar hon djupa rötter och kärlek till sina familjeband och allt därtill. Det kan handla om gedigen kartläggning, dokumentering, samlande, uppfödning av djur eller bevarade av något ovanligt – en skatt för eftervärlden.

Kärlek för Tvillingen


Tvillingens personlighet behöver se upp till personen de faller för, känna djupt förtroende innan de slappnar av. De släpper inte in vem som helst under den glada ytan. De kan välja nån som är radikalt olika dem, så att de kan se saker i ett nytt ljus. De behöver vara klaustrofobiskt nära sin partner, något inte alla gillar, tex stora närhetsbehov, ögonkontakt eller djupa samtal. Är ett av workoholic tecknen (stenbocken och jungfrun den andra) de kan jobba hela helgen och tycka de hade en underbar helg, särskilt om de jobbar tillsammans med sin partner ? Pendlar mellan att ge stor närhet och behov av egentid, behöver en flexibel partner som är lite självgående och emotionellt öppen. Får tvillingen det den behöver kommer den commit a la villa Volvo och vovve. De kan vara i relationer som inte passar dem som ett ’studicum’, de samlar på erfarenheter mer än nått annat. De längtar efter att få höra ”Berätta mer!” och ”Jag förstår”. Många Tvillingar känner sig fundamentalt missförstådda och kan därför bli tysta och återhållsamma.

Vem är Karolina?

Karolina EleonóraEmotion Code Healer

Solen i Tvillingen 0 grader / 8e Huset :: AC i Vågen :: Månen i Skytten :: Mercurius i Tvillingen :: Venus i Tvillingen / 8e Huset :: Mars i Oxen / 8e Huset :: MC i Lejonet :: Norra månnoden i Lejonet / 10 Huset :: Pluto i första huset :: Välaspekterad Venus med många trines :: Chiron i Oxen / 8e Huset :: Lilith i SkorpionenHej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.